Jump to content
Sign in to follow this  
P4L3t4

Romania U21 se califica in semifinale

Recommended Posts

România U21 a obținut o calificare istorică în semi-finalele Euro 2019, după un parcurs extraordinar!

Selecționata lui Mirel Rădoi a obținut șapte puncte, după două victorii (4-1 cu Croația și 4-2 cu Anglia) și un egal, 0-0 cu Franța.  

Echipa națională a României U21 va participa pentru prima dată în această fază a unui Campionat European U21! Mai mult, tricolorii mici vor participa la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo, după o așteptare de 56 de ani!

Echipa lui Ionuț Radu a oferit scene de nedescris la Cesena! Tricolorii au fost în culmea fericirii în Italia, după ce au ocupat prima poziție în grupa infernală, de unde nimeni nu credea că România U21 poate să iasă.

Dragoș Nedelcu a fost integralist și nu și-a putut ascunde emoțiile.

"Era greu să ne gândim că vom câştiga grupa. Am luat fiecare meci în parte şi consider că primul loc e pe deplin meritat. E un lucru extraordinar, am scris o filă din istorie în România. Mă bucur că am putut să iau şi eu parte la această performanţă. Dedic calificarea părinţilor mei şi tuturor suporterilor, care au fost în spatele nostru şi ne-au împins atunci când nu mai puteam. Sunt mândru de ce am realizat şi pentru faptul că am adus bucurie românilor" , a spus Dragoș Nedelcu la final.

Sursa: digisport.ro

MmVmNjMxMDM5NDM4MGRmODg5YWZiMjEzMGI3.thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×