Jump to content
Sign in to follow this  
Vectoru

Rapid Bucureşti a promovat în Liga 2

Recommended Posts

Rapid Bucureşti a promovat, duminică, în Liga 2, după meciul cu Unirea Slobozia, câştigat cu 3-0. Giuleştenii sunt acum la un singur sezon distanţă de revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.
La meciul cu Slobozia, stadionul din Regie a fost plin. Circa 10.000 de oameni au fost prezenţi. Rapid a consemnat a doua promovare consecutivă, după ce anul trecut a lăsat Steaua în Liga 4, în urma unor dueluri găzduite de Arena Naţională.
Pentru Rapid urmează un sezon "de foc" în Liga 2, având în vedere că una dintre Petrolul şi "U" Cluj are şanse mari să rateze promovarea.
FC Argeş vrea cu orice preţ să obţină drept de promovare în sezonul viitor, astfel încât să-l convingă pe Nicolae Dică să preia rolul de antrenor principal. Ciprian Marica speră de asemenea să formeze o echipă puternică la Farul Constanţa, mai ales că din vară ar urma să fie ajutat şi de autorităţile locale. Dacă va fi inaugurat noul stadion de la Arad, UTA va avea şi ea un cuvânt greu de spus. Rămâne de văzut şi ce echipe vor retrograda din Liga 1 şi care va fi planul acestor formaţii pentru sezonul viitor.
Cătălin Hlistei (20), Alin Cârstocea (23) şi Marian Vlada (63) au înscris golurile giuleştenilor în faţa Sloboziei şi au dat start fiestei promovării în Liga 2.
Sursa: mediafax.ro

giulesti-gazon-toni-salabasev.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×