stylex90 0 Posted February 18, 2019 Nick-ul: sTyLe'x Varsta: 28 SteamID: STEAM_0:0:189944702 IP-ul : dinamic Link gametracker cu orele : 43 de ore https://www.gametracker.com/player/sTyLe'x/89.44.246.4:27015/ Accesul dorit: slot Accese detinute in trecut: toate gradele posibile! am experinta in amx 12 ani( respawn). Share this post Link to post Share on other sites
Trx 181 Posted February 18, 2019 Pro, te-am vazut des pe srv, comportament ok. Daca vrei doar sa iti rezervi numele atunci gasesti linkul pe srv. Share this post Link to post Share on other sites
stylex90 0 Posted February 18, 2019 lasa ma live, stiu ca ai ciuda pe mine! este doar un joc bro! unii sunt mai buni, altii sunt mai slabi.... Share this post Link to post Share on other sites
Deus1941 97 Posted February 18, 2019 (edited) Contra. Edited February 18, 2019 by Vectoru Share this post Link to post Share on other sites
Marshall 5 Posted February 18, 2019 Merg pe incredere, pro. Joci foarte bine si daca este cum zici tu, ai destula experienta! Share this post Link to post Share on other sites
MadC 84 Posted February 18, 2019 Contra si de la mine. Joci bine, insa comportamentul lasa de dorit. Daca demonstrezi ca te potolesti cu comentariile aiurea, mai faci o cerere si o sa ai PRO de la mine. Te rog sa nu mai dai reply la cerere. Share this post Link to post Share on other sites
bTn 98 Posted February 18, 2019 1 hour ago, stylex90 said: lasa ma live, stiu ca ai ciuda pe mine! este doar un joc bro! unii sunt mai buni, altii sunt mai slabi.... Nu mai da reply,altfel o închid Share this post Link to post Share on other sites
Kotoiu. 21 Posted February 19, 2019 16 hours ago, MadC said: Contra si de la mine. Joci bine, insa comportamentul lasa de dorit. Daca demonstrezi ca te potolesti cu comentariile aiurea, mai faci o cerere si o sa ai PRO de la mine. Te rog sa nu mai dai reply la cerere. Share this post Link to post Share on other sites
bTn 98 Posted February 19, 2019 Cerere aprobată . PM: user și pass Să citești regulamentul . 1 1 Share this post Link to post Share on other sites