mabatqporumbuDND 34 Posted May 13, 2018 Salutare, Pentru toti adminii care sunt interesati sa ajute serever-ul cu un boost trebuie sa urmati pasii de mai jos: 1- Mesajul trebuie sa contina urmatorul text: TXT GTRS 89.44.246.4:27015 mabatqporumbuDND <--- aici puneti numele vostru 2- Numarul la care sa trimiteti SMS: 1235 3- Pret mesaj: 1 € + TVA 4- Mesajele pot fi trimise din retelele: Orange / Telekom / Vodafone Cei care fac boost sa dea reply cu: 1- Nick 2- Data si ora cand ati trimis SMS Atentie: Nu faceti boost 2-3 in acelasi timp ca nu are rost. Tot atatia playeri vor fi! Faceti boost la minim 3-4 ore diferenta unul fata de celalalt! Daca faceti boost noaptea acesta o sa tina mai mult (depinde de ora). De exemplu: daca faceti boost seara la ora 21 boost-ul o sa tina maxim 2 ore. Daca intrati pe site si va uitati la sistemul lor de boost o sa vedeti ca sunt un numar maxim de locuri disponibile pentru boost. In momentul in care serverul nostru ajunge ultimul in lista boost-ul s-a terminat. Acesta este site-ul pentru boost: http://www.gametracker.rs/sms_boost/ Puteti face boost si prin paypal daca doriti nu doar prin sms! Se poate face boost si saptamanal dar aici e un pic mai greu de prins loc pentru ca locurile sunt foarte limitate si inscrierea este intr-o zi anume si incepe la o ora anume (pentru detalii intrati aici : http://www.gametracker.rs/sms_boost/). Mare atentie ora de pe site este ora Serbiei adica este cu 1 ora in urma fata de noi. Deci cand faceti boost mare atentie la ora (exemplu: daca in Romania e ora 01 in Serbia e ora 00). Daca aveti nelamuriri sau intrebari dati-mi PM si voi explica mai pe larg pentru cei care nu au inteles! Cu stima, porumb 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
devil 326 Posted May 14, 2018 1. devil 2. 14/05 - 07:03 ( UK time ) 1 Share this post Link to post Share on other sites
paru’ 65 Posted May 15, 2018 1. Paru 2. ora 15:35 1 Share this post Link to post Share on other sites
xTrEmE. 215 Posted May 15, 2018 (edited) 1. xTrEmE. 2. Ora: 16:11 Edited May 15, 2018 by xTrEmE. 1 Share this post Link to post Share on other sites
mabatqporumbuDND 34 Posted May 16, 2018 1- mabatqporumbuDND 2- 16/05/2018 - 15:46LT 1 Share this post Link to post Share on other sites
paru’ 65 Posted May 16, 2018 Paru 16.05.2018 - 21:13 Share this post Link to post Share on other sites
G!oKo 217 Posted May 21, 2018 Salutare , Eu zic ca ar trebui sa oprim acest boost , care nu ne ajuta cu nimic , sunt niste bani irositi degeaba , pentru ca aceste boost uri sunt fictive . Nu e cu suparare ca ati incercat sa ajutati sv , doresc sa va multumesc pt asta tuturor celor care au dat boost . Dar acest lucru face ca pe server sa intre f putini playeri adusi din acest tip de boost . Cu stima , G!oKo 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
paru’ 65 Posted May 23, 2018 o sa mai bag totuși o fisă la ala saptamanal daca imi aduc aminte si o sa am cum la data respectiva. nu s-o face gaura-n cer cu un euro-n minus. Edit wtf, n-am apucat sa dau copy / paste la ip-ul serverului ca deja sloturile erau ocupate. curat murdar mon cher. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Roger 27 Posted June 3, 2018 On 5/21/2018 at 2:27 PM, G!oKo said: Salutare , Eu zic ca ar trebui sa oprim acest boost , care nu ne ajuta cu nimic , sunt niste bani irositi degeaba , pentru ca aceste boost uri sunt fictive . Nu e cu suparare ca ati incercat sa ajutati sv , doresc sa va multumesc pt asta tuturor celor care au dat boost . Dar acest lucru face ca pe server sa intre f putini playeri adusi din acest tip de boost . Cu stima , G!oKo WTF Va salut Cum ai dori sa avem serverul cat de cat plin pe timpul asta? Cand era serverul cs-one.ro eu platam boost saptamanal cate 50 €, de asemenea si la inceputul lui globally!!!! pe urma au contribuit toti Owneri la plata boostului, inclusiv tu!! Fictiv? Tu ai contribuit luna de luna pentru plata boostului!! Orice server full, este boostat lunar de 3-4 ori, nici nu vorbim de cate ori sunt boostate pe ore.... Chiar nu va mai inteleg? Nu ar fi mai "ok" sa inchidem serverul de tot ca sa fiti voi 2 owneri mai lejeri? Pur si simplu imi este sca.... sa tot scot din staff, speram/credeam sa fie ultimu staff format, ca sa ma pot retrage in Elite!! .... 2 Share this post Link to post Share on other sites
NEIL 2 Posted June 3, 2018 Roger, pana nu ajung eu la putere nu ai cum sa te retragi in Elite. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Trx 181 Posted June 3, 2018 Poate ajunge oricine la putere, tot o sa existe aceleasi "favoritisme" ca de obicei, care au facut srv-ul sa ajung la nivelul de jos la care e acum. 4 Share this post Link to post Share on other sites
G!oKo 217 Posted June 4, 2018 On 03/06/2018 at 5:07 AM, Roger said: WTF Va salut Cum ai dori sa avem serverul cat de cat plin pe timpul asta? Cand era serverul cs-one.ro eu platam boost saptamanal cate 50 €, de asemenea si la inceputul lui globally!!!! pe urma au contribuit toti Owneri la plata boostului, inclusiv tu!! Fictiv? Tu ai contribuit luna de luna pentru plata boostului!! Orice server full, este boostat lunar de 3-4 ori, nici nu vorbim de cate ori sunt boostate pe ore.... Chiar nu va mai inteleg? Nu ar fi mai "ok" sa inchidem serverul de tot ca sa fiti voi 2 owneri mai lejeri? Pur si simplu imi este sca.... sa tot scot din staff, speram/credeam sa fie ultimu staff format, ca sa ma pot retrage in Elite!! .... Suntem in 2018 , lucrurile se schimba , se fac update uri la VALVE , Steam ,etc . Sunt restrictii ale unor ip uri din UE catre si din US , Rusia si tarile NON EU , exista cenzura in unele tari , asadar internetul este in continuaa schimbare . Nu putem compara situatia din prezent cu ce a fost in trecut referitor la boost si redirecte. Nu cred ca au fost probleme foarte mari referitor la staff , comparativ cu problemele tehnice si hostul serverului care a functionat in ultimele luni cu un ping foarte mare si cred eu ca acolo s-a "rupt " serverul . Cred ca este aproape imposibil sa joci CS pe un server cu probleme tehnice , care in mare parte problemele nu au tinut de noi , ci de firma de host Krond Solution IT . Acest lucru a avut si are consecinte destul de grave si anume : - Jucatorii fideli vor cauta alte servere - Adminii vor proceda la fel . - Jucatorii cu Steam on si cei care joaca mix uri la fel - Recomandari , publicitatea, invitatii erau inutile , pt ca cei care intrau pe sv , nu stateau nici 10 min . - Jucatorii redirectati prin acel boost fie au coduri , fie au lag , fie sunt slabi si stau afk sau strica buna dispozitia playerilor . Sa inteleg ca doriti sa continuati in aceasta directie ?! Adica vreti sa ne bazam pe acele boost -uri care nu ne aduc nici un beneficiu ?! Daca doriti sa faceti o schimbare , trebuie facuta complet si anume : - Un host nou - Un ip nou -Un server setat de la zero - pluginuri functionale cele necesare - harti clasice ( defuse , fy , aim , cs , awp, fun ) functionale. - Staff nou ( Dep tehnic , Designer , Administrator FTP , Global Moderator , Moderatori , PR ) - Admini vechi ( selectati ) - Admini noi - Concursuri Top 10 , meciuri intre servere . - Reclame , publicitate . - Atragerea altor servere , oferindu - le DNS Globally.ro 5 Share this post Link to post Share on other sites
xTrEmE. 215 Posted June 6, 2018 Eu zic sa nu dati unii vina pe altii pentru ca fiecare dintre voi cei din staff fie cei mai vechi fei cei mai noi ati facut eforturi mari pentru acest server! Eu cred ca am prins o perioada mai proasta dar sa speram ca totul se va rezolva, nu cred ca vreti sa se desfiinteze acest server dupa atatia ani de activitate... Iar in legatura cu acest Boost sunt de parere cu G!oKo pentru ca dupa ce am donat am intrat pe sv si au fost ful de codati, cum banam unu cum intra altu si tot asa. 1 Share this post Link to post Share on other sites
paru’ 65 Posted June 21, 2018 ontopic legat strict de boost cand am trimis prima data sms-urile n-am stat si pe server sa vad daca functioneaza ca sa pot avea o parere. Luni si marti, seara intre 9 si 10 am intrat pe server si in acelasi timp am trimis sms-ul, dupa vreo 10 minute au inceput sa vina playeri, timp de aproximativ 3 ore serverul a fost destul de populat, eram constant cel putin 20 - 25 jucatori. Au fost si cativa codati, dar destul de putini, n-a venit o avalansa de aimeri si walleri. Or fi si alte probleme din cauza carora e depopulat dar cred ca fara boost nu prea se poate. Ideea e ca aduce niste jucatori (buni, rai cum or fi). Probabil vor fi si mai multi admini activi care probabil s-au cam saturat sa joace intre ei 2x2. Pe scurt, boost-ul ala de un euro din primul post, seara pare sa functioneze, o sa incerc si in timpul zilei sa vad daca e la fel. Total de acord ca pe un server nu trebuie sa exste doar din jucatori adusi din boost, dar e nevoie de el. Share this post Link to post Share on other sites
DanyEL17 72 Posted June 21, 2018 Parerea mea e ca decat sa se bage in fiecare seara cate un euro, mai bine refaceti serverul de la 0 si vedem dupa ce este. 1 Share this post Link to post Share on other sites
paru’ 65 Posted June 21, 2018 N-am zis ca trebuie sa se bage cate un euro / seara, am zis ca l-am testat si a functionat. a fost mult mai bine decat sa jucam 4 vs 4. La ce te referi mai exact prin refacerea serverului de la 0? Share this post Link to post Share on other sites
DanyEL17 72 Posted June 21, 2018 1 hour ago, paru said: N-am zis ca trebuie sa se bage cate un euro / seara, am zis ca l-am testat si a functionat. a fost mult mai bine decat sa jucam 4 vs 4. La ce te referi mai exact prin refacerea serverului de la 0? Ma refer sa fie inchis acest sv, sa il redeschida cu alt host, alt ip. E singura solutie in a creste comunitatea. Share this post Link to post Share on other sites
bTn 98 Posted June 21, 2018 4 hours ago, DanyEL17 said: Ma refer sa fie inchis acest sv, sa il redeschida cu alt host, alt ip. E singura solutie in a creste comunitatea. Momentan nu avem destul timp sa il refacem de la 0,dureaza f mult .Si atunci treb sa il boostam , de ce ? pentru ca nivelul la cs 1.6 a scazut foarte mult in ultimul timp ,majoritatea joaca cs go . Plus ca vara intra foarte putin in cs,este vara si au altele pe cap acuma. Share this post Link to post Share on other sites
Trx 181 Posted June 26, 2018 (edited) Facem un front comun mai multi admini sa ajutam srv-ul cu un boost mai mare? Sau daca nu se poate achizitiona pe o perioada mai mare sa boostam cu randul seara de seara? Edited June 26, 2018 by Trx Share this post Link to post Share on other sites
paru’ 65 Posted June 26, 2018 maine la 20:35 (ora Romaniei) se elibereaza sloturile pentru boost-ul saptamanal. Nu stiu cat de eficient e, costa 20 E si se plateste prin paypal. Daca sunt doritori, scrieti aici si poate ne organizam 3, 4, 500 de persoane. Later edit: maine e deja azi Share this post Link to post Share on other sites
devil 326 Posted June 26, 2018 Am facut un boost saptamanal pe un alt site, boostmyserver.com. Sunt doua tipuri de boost saptamanal, de 12 ore si de 24 de ore. Am luat cel de 24 de ore, nu stiu cand se activeaza pt ca scria pe site ca dureaza pana se proceseaza platile prin paypal. Dar as vrea sa’mi spuneti daca este bun sau nu, din momentul in care va fi activ. 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
paru’ 65 Posted June 26, 2018 cel mai probabil o sa apara in lista cand se proceseaza plata. legat de site-ul de boost din primul post vad ca au un warning ca gametracker a inceput sa baneze serverele care au boost acolo. http://upload.globally.ro/image/0Jlu Share this post Link to post Share on other sites
Harap-Alb. 182 Posted March 1, 2019 Nick-Harap-Alb. Data ora : 01.03. 2019 / 20:32 Share this post Link to post Share on other sites
Harap-Alb. 182 Posted March 2, 2019 Nick-Harap-Alb. Data ora : 02.03.2019 / 19:03 Share this post Link to post Share on other sites
Harap-Alb. 182 Posted March 3, 2019 Nick: Harap-Alb. Data și ora : 03.03 2019 / 15:06 Share this post Link to post Share on other sites