Jump to content
Sign in to follow this  
coclender

Recomandare mouse gaming

Recommended Posts

Dintre cele 2 mouse-uri de mai jos, care ma sfatuiti sa il iau ? Sau veniti cu alte pareri, dar nu imi dati modele la 4-5 mil.

http://www.cel.ro/mouse-gaming/mouse-a4tech-bloody-gaming-v8m-negru-pMyE6Mjwp-l/?utm_source=price-ro

https://mediagalaxy.ro/mouse-gaming-logitech-g203-prodigy-rgb-negru/

Va multumesc !

Edited by coclender

Mergi pe A4Tech. Am avut eu exact acelasi model. Foarte bun mouse`ul.

• Thanks 1

Personal, nu am interactionat cu cele doua mouse-uri, insa detin in prezent un mouse Logitech si sunt foarte multumit de acesta, asa ca tot ce pot sa iti spun este faptul ca iti recomand cu incredere marca Logitech.

• Like 1

Cand este vorba despre periferice (mouse,tastatura,casti) iti recomand cu incredere HyperX!

Cat despre cele 2 mouse-uri care le-ai enumerat mai sus as merge pe A4Tech 

• Like 1

As merge pe Logitech, am mai avut produse de la ei si am fost multumit. Nici a4tech nu-i firma rea, am avut un sistem audio demential.

• Like 1

Cumparati Logitech M220 Silent , e wireless si e foarte silentios.

• Like 1

@Devil, am deja un m320, dar vreau ceva cu fir. Doar pt CS. La astea wireless imi mai sare tinta uneori...

Va multumesc pentru sfaturi. 

Pana la urma am dat comanda de Bloddy v8. 

7 minutes ago, coclender said:

Buna alegere.

Activeaza’ti softul dupa, plateste 2-3 euro cat e, sa ai acces full la aplicatia cu care vine mouse’ul, iti faci profile, macros, etc. E un mouse ft bun, care vine perfect in palma. 

Nu ai de curatat lentila deoarece e acoperita, nu intra praf sau mizerii acolo, deci e un plus. Acum mai lipseste un mousepad gaming, ceva de la Steelseries sau chiar A4Tech X7, e bun pt acel mouse.

• Thanks 1

7 hours ago, coclender said:

@Devil, am deja un m320, dar vreau ceva cu fir. Doar pt CS. La astea wireless imi mai sare tinta uneori...

Va multumesc pentru sfaturi. 

"@Devil, am deja un m320, dar vreau ceva cu fir. Doar pt CS. La astea wireless imi mai sare tinta uneori..." asa se zice acum la AIM :))))

• Haha 4

Stiu ca e putin cam tarziu, dar ptr cei care doresc pe viitor sa cumpere un mouse sa nu asculte parerile celor care zic: imi sta bine in mana sunt multumit etc.

In primul rand a4tech ca si companie nu a mai facut mousi cu sensori noi de cativa ani, acum compania redragon din sua si natec genesis din polonia scot pe piata mousi decenti la un pret rezonabil. A4tech acela are sensor vechi un pw 3305dk care-i acelasi ca si la mousii a4tech 718bk rev 2, este un sensor bunicel mai jos de acesta nu se poate numi de gaming, dar la oferta era logitech g203 la 99 ron si are un sensor care-i cam de 3 ori mai bun (se numeste mercury este custom si are performantele unui sensor gasit in mousi de la 250 lei in sus). Doar forma te putea imcomoda acesta fiind ptr cei cu mana pana-n 17 cm palm grip fiind micut, recomandat fiind celor ce folosesc fingertip grip sau claw cu mana medie.

La ce zicea coclender referitor la sarirea tintei la wireless este cauzata de viteza scazuta de tracking a mousilor wireless intrucat au sensor optic dedicat office-ului si nu gaming-ului.(exceptie facand mousii wireless dedicati ptr gaming dar aceia costa ~300 lei)

In primul rand uitati-va la detaliile sensorului (daca scrie doar sensor optic nu este ptr gaming) intrucat daca ar avea un sensor decent 3320 3325 de buget ar scrie sa impresioneze, sa aiba cel putin 60ips ptr a nu se bloca tinta cand miscati mouseul mai rapid si sa verificati lod-ul (lift off distance adica distanta de la care sensorul citeste mousepadul, spre ex jucatorii cu sens mica ridicand mouseul des au nevoie de lod mic ptr a nu se misca tinta cand este ridicat). Ultimul sfat ar fi sa nu va uitati la cifrele acelea de marketing cu 7000 dpi etc sunt o porcarie, nu aveti nevoie de mai mult de 2000 dpi pe un monitor fullhd sau de 4000 pe 4k, mousii in general avand viteza optima de tracking la 400 si 800 dpi.

Edited by KZAY
  • Like 3