Jump to content
Sign in to follow this  
devil

Regulament Forum !

Recommended Posts

Reguli Generale


a.   Forumul este deschis oricărei persoane indiferent de vârstă, sex, naţionalitate, religie, etc. Orice discriminare de acest tip se consideră atac la persoană şi se sancţionează conform regulamentului. 

b.   Userii noi sunt atent monitorizaţi de moderatorii forumului deoarece dorim evitarea spamului. Ne rezervăm dreptul de a bloca un user nou dacă există suspiciuni asupra lui; 

c.   Fiecare user are dreptul la un singur cont pe forum. Deschiderea unui nou cont pe forum, este considerat clonă şi duce la banarea ambilor useri. Folosirea aceluiaşi PC de către mai mulţi useri trebuie anunţată în acest topic.

d.   Este interzisă crearea unui cont cu un nume asemănător cu al unui user existent pe forum. Dacă totuşi se întâmplă acest fapt, rugaţi în acest topic să vi se schimbe numele contului. Cererea de schimbare a numelui se poate face de maxim 2 ori de la crearea contului. Sunt permise nume cu maxim două semne (incluzând aici şi spaţiul).

e.   Deoarece dorim să avem un forum care să poată fi înţeles de oricine, folosiţi un limbaj cât mai coerent, utilizând exclusiv limba română, şi excluzând metodele de exprimare de gen messenger(„sh”, k, „tz”, sal, bft, etc.). Este interzisă folosirea excesivă de majuscule, a textelor de tip bold, italic, subliniat, ca şi textele colorate.

f.   Este interzis ca în semnătură să se folosească imagini, sau link-uri de promovare a unor concursuri/vânzări etc. În semnătura sunt admise doar imagini ale trackerelor care arată numărul de playeri pe server sau alte opţiuni legate de server.

g.   Limbajul pe forum trebuie să fie unul decent, la fel şi imaginile sau ceea ce conţin link-urile postate pe forum. Orice abatere de la această regulă duce la sancţionarea celui în cauză şi la modificarea/ştergerea postului respectiv. Cenzurarea nu reprezintă o abatere de la această regulă, la fel şi interpretările care se pot face. 

h.   Înainte de a deschide un topic asiguraţi-vă că subiectul nu s-a mai discutat folosind funcţia search.

i.   Titlurile topicurilor deschise trebuie să fie relevante conţinutului acestora. Nu sunt permise folosirea de emoticoane în acestea. 

j.   Reply-urile la posturi trebuie să fie doar în concordanţă cu subiectul discutat. Tot ce se abate de la acest fapt se consideră offtopic şi se sancţionează conform regulamentului.

k.   Orice provocare ce poate duce la devierea subiectului din topic se consideră flame sau atac la persoană.

l.   Nu daţi reply fără a contribui în mod pozitiv la acel topic. Abaterea de la această regulă duce la sancţionare pentru „post hunting”. 

m.   Deoarece considerăm că a avea acces pe serverul nostru vine ca o consecinţă a comportamentului de pe forum şi a activităţii de pe server, sancţionarea unui admin pe forum poate avea repercursiuni şi pe server. Banarea unui admin pe forum determină imposibilitatea îndeplinirii principalei sarcini de pe server, postarea codaţilor. Deci, în consecinţă, banarea pe forum, are ca şi consecinţă imediată downgrade-ul pe server la slot. 

n.   Nu sunt acceptate reply-urile monosilabice de genul „Da”, „Bine”, „GG”, "Pro", etc. şi cu atât mai mult a reply-urilor ce conţin doar emoticoane. Fiecare reply trebuie să constituie o propoziţie. Se aplică şi pentru topicurile din secţiunea de cereri ! 

o.   Evitati sa faceti post dublu. Ramane la latitudinea moderatorilor forumului daca postul dublu a fost justificat sau nu. 

p.   Orice nemulţumire cu privire la deciziile unui moderator al forumului pot fi exprimate în secţiunea „Contestatii”. În această secţiune pot posta cei care reclamă un abuz sau moderatorii forumului. Decizia finală va fi luată de întreg stafful.


Avertismente şi infracţiuni

Userii acestui forum pot fi sancţionaţi în două feluri: prin avertismente sau prin ban(temporar sau definitiv). 

a.   Userii pot sa se trezeasca cu posturile sterse fara sa primeasca avertisment in  sectiunea de "Sanctiuni".

b.     Avertismentele pot fi date pentru abateri uşoare de la regulament pentru a evita repetarea acestora. 

c.   Banurile se dau pe timp pentru incalcari repetate ale regulamentului si definitiv pentru spam, reclama, jigniri ale moderatorilor(pe forum sau prin alte mijloace de comunicare inclusiv messenger), etc.

d.   Retragerea infracţiunilor se poate face de moderatorul care a dat-o sau dacă majoritatea moderatorilor sunt de acord (prin vot); 
 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×