Jump to content
Sign in to follow this  
Deus1941

 LEAGUE OF LEGENDS

Recommended Posts

                                                                                         LEAGUE OF LEGENDS

 

1.Ce este  LEAGUE OF LEGENDS ?

League of Legends este un joc de strategie axat pe jocul în echipă, în cadrul căruia două echipe formate din cinci campioni se înfruntă pentru a distruge baza inamică. 

2. Distrugerea bazei

Nexusul e punctul central al bazelor celor două echipe. Pentru a câștiga jocul, echipa ta trebuie să distrugă Nexusul inamic.

NEXUSUL ECHIPEI TALE

Nexusul e locul în care apar minionii pe hartă. În spatele Nexusului se află fântâna, locul unde îți poți recupera rapid viața și mana pierdute și de unde poți accesa magazinul.

NEXUSUL INAMIC

Nexusul din baza inamică e identic cu cel din baza echipei tale. Dacă echipa ta reușește să distrugă Nexusul inamic, atunci victoria e a voastră.

3.Calea catre victorie

Pentru a ajunge la Nexusul inamic, echipa ta trebuie să distrugă toate structurile defensive de pe cel puțin un culoar. Acestea sunt turnurile și inhibitoarele. Pe fiecare culoar există trei turnuri și un inhibitor, iar fiecare Nexus este păzit de câte două turnuri.

4. Turnuri

Turnurile provoacă daune reale împotriva minionilor și campionilor inamici și îi oferă echipei aliate viziune limitată în negura războiului. Pentru a nu suferi daune, încearcă să ataci aceste structuri doar atunci când ai minioni în față.

5. Inhibitoare

Fiecare inhibitor este protejat de un turn. Atunci când un inhibitor este distrus, timp de câteva minute pe culoarul său vor apărea super-minioni. După aceea, inhibitorul se regenerează, iar super-minionii încetează să mai apară.

6.Lane-uri

Middle: Se joaca Mag sau Asasin .

Top:  Un Top Laner trebuie să aibă o supraviețuire ridicată sau/si daune mari .

 Bottom: ADC (Attack Damage Carry) + Support.

Support-ul ajuta ADC-ul la kill-uri cu ajutorul abilitatilor sale : stan-uri/heal/hook-uri/dmg(depinde de fiecare suport in parte)

7. Jungla - Junglingul este practica uciderii „monștrilor” neutri, localizați pe unele hărți între benzi. Jungla se referă la orice zonă a hărții care nu este o bandă sau o parte a bazei echipei, inclusiv râul care o împarte. Junglerii se bazează pe uciderea monștrilor neutri din junglă pentru a ține pasul cu colegii lor de echipă în ceea ce privește aurul și experiența. În jocul standard 5-on-5 League of Legends, 4 jucători dintr-o echipă vor fi Laners, iar 1 jucător va fi Jungler desemnat .

 Cei mai importanți monștri sunt Baronul Nashor și dragonii. Dacă reușești să îi ucizi, echipa ta va primi buff-uri unice, care pot schimba cursul jocului.

Baronul Nashor este cel mai puternic monstru din junglă. Dacă o echipă reușește să ucidă Baronul, primește un bonus la daunele din atac și puterea abilităților, o ''Rechemare'' îmbunătățită, iar puterea minionilor din jurul membrilor săi crește semnificativ.

Dragonii sunt monștri puternici, care oferă bonusuri unice în funcție de elementul dragonului ucis. În joc există patru dragoni ai elementelor și un Dragon străvechi.

8. Creste puterea campionului tau

Campionii devin mai puternici pe măsură ce adună experiență pentru a trece la nivelul următor, precum și aur pentru a cumpăra obiecte mai puternice. Acești doi factori sunt cruciali pentru a domina echipa inamică și a-i distruge baza.

a) Castiga experienta

Atunci când campionii adună o anumită cantitate de experiență, trec automat la nivelul următor și pot debloca sau îmbunătăți anumite abilități; în plus, și atributele lor de bază devin mai puternice. Poți aduna experiență prin uciderea unităților și campionilor inamici, prin participarea la un asasinat și prin distrugerea structurilor defensive ale adversarului.

b) Aurul este moneda din joc prin care poți cumpăra obiecte pentru campionul tău. Poți aduna aur prin uciderea unităților și campionilor inamici, prin participarea la un asasinat, prin distrugerea structurilor defensive ale adversarului și atunci când echipezi obiecte care oferă aur.

c)Cu ajutorul magazinului, poți cumpăra obiecte cu aurul câștigat sau le poți vinde. Magazinul poate fi accesat doar din fântână.

9. Deblocheaza abilitatile

Campionii au cinci abilități principale, două vrăji speciale și pot ține în inventar până la șapte obiecte în același timp. Pentru ca echipa voastră să obțină victoria, trebuie să descoperi care e ordinea optimă pentru abilități, ce vrăji de invocator să folosești și ce obiecte să cumperi.

Majoritatea campionilor au un set unic de cinci abilități: o pasivă, trei abilități de bază și o supremă. Aceste abilități pot fi folosite cu ajutorul tastelor Q, W, E și R.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×