DanyEL17 72 Posted March 25, 2020 Nick-ul: DanyEL17 Orele jucate: 500+/- nu mai stiu exact Accesul anterior: Moderator daca nu ma insel sau Gods. Steam ON / OFF: ON Share this post Link to post Share on other sites
Trx 181 Posted March 25, 2020 Am mai avut discutii pe steam, cum ti-am zis si atunci, nu trebuia sa pleci, asa ca si din partea mea Pro. 1 Share this post Link to post Share on other sites
DanyEL17 72 Posted March 25, 2020 3 hours ago, Trx said: Am mai avut discutii pe steam, cum ti-am zis si atunci, nu trebuia sa pleci, asa ca si din partea mea Pro. SCUZE DE OFF. am lipsit mai bine de un an de pe sv, am fost concentrat pe FIFA unde am avut rezultate foarte bune. Acum am zis sa mai joc puțin cs și am revenit aici. Share this post Link to post Share on other sites
G!oKo 217 Posted March 26, 2020 Pro administrator.... Mai mult, nu cred că meriți.. Dar, ramane de văzut cum te comporți. Este nevoie de admini, dar daca iar plecam dupa câteva zile și ne bagam piciorul e aiurea zic eu.... Nu ai avut Gods aici din cate știu... Succes 1 Share this post Link to post Share on other sites
devil 326 Posted March 26, 2020 5 hours ago, G!oKo said: Pro administrator.... Mai mult, nu cred că meriți.. Dar, ramane de văzut cum te comporți. Este nevoie de admini, dar daca iar plecam dupa câteva zile și ne bagam piciorul e aiurea zic eu.... Nu ai avut Gods aici din cate știu... Succes A avut si Owner, chiar de tine oferit cu drag 3 Share this post Link to post Share on other sites
CatWoman 153 Posted March 26, 2020 Cerere Aprobată! Acces obținut : Moderator! T.C ! 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
G!oKo 217 Posted March 27, 2020 15 hours ago, devil said: A avut si Owner, chiar de tine oferit cu drag Păi daa... Să nu mai zica dupa aia ca am ceva cu el Dar tot nu a avut Gods :()) 🤪😅😅😅😂 Scz de offtopic. /locked Share this post Link to post Share on other sites