Jump to content

mabatqporumbuDND

Moderators
 • Content Count

  136
 • Posts on chatbox

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mabatqporumbuDND last won the day on March 13 2018

mabatqporumbuDND had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About mabatqporumbuDND

 • Birthday 11/20/1989

Converted

 • Facebook
  Alex Constantinescu
 • Steam
  mabatqporumbulDND
 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mabatqporumbuDND

  Cerere Retragere / Absenta

  Nick: mabatqporumbuDND Grad: admin probabil Perioada: DEFINITIV Motiv: -
 2. mabatqporumbuDND

  LE: LISTA STERGERE ACCESE FORUM/SERVER GLOBALLY

  Dupa cum vedeti, am modificat la zi situatia adminilor Globally. Va rog foarte mult ca atunci cand ii vedeti on pe cei de la punctul 2, sa le transmiteti sa isi creeze cont pe forum, in cazul in care inca nu au, si sa fie activi, altfel vor avea downgrade la Nume Rezervat!
 3. mabatqporumbuDND

  Voturi august

  58
 4. mabatqporumbuDND

  Retragere definitiva din lumea cs

  Dragi prieteni / colegi, Vazand ca sunt sustinut atat de voi cat si de cei din Staff, am decis ca voi continua atat cat pot sa fiu alaturi de voi! Altfel spus, I'm back in the game! Cu stima si respect al vostru PORUMB!
 5. mabatqporumbuDND

  Voturi Iulie

  84
 6. mabatqporumbuDND

  Retragere definitiva din lumea cs

  Salutare dragi prieteni / colegi, Dupa aproape 7 ani frumosi pe acest minunat server, a venit momentul sa spun ADIO. In ultimele luni am avut o perioada foarte incarcata si pe langa asta m-am "ales" si cu un al doilea job, astfel ca simt ca nu va mai pot ajuta la fel de mult ca inainte, iar din aceasta cauza sunt constrans sa va spun ca trebuie sa ma retrag. Am petrecut 7 ani geniali alaturi de fostii si actualii "voi". Am inceput ca un simplu player (JDN este cel care m-a adus in aceasta comunitate) pe csone, neavand vreun gand de a detine grad, insa uite ca de la un simplu slot cu imm am ajuns sa detin una dintre cea mai importanta functii - cea de CO-Owner. Din pacate simt ca nu am reusit destul sa ajut serverul si aceasta comunitate - care uneori a fost alaturi de mine la bine si la greu - sa revina la viata, dar promit ca o voi face in putinul meu timp liber, din umbra - sub nici o forma nu vreau sa dispara brusc GLOBALLY! TOATA STIMA SI TOATE GANDURILE MELE BUNE se indreapta catre oamenii care au fost alaturi de mine si care m-au sprijinit neconditionat, dupa cum urmeaza: Roger, devil, G!oko, bTn, vacuta nebuna, myt@, Harap Alb, tziganu, Gabryel, RveMO, golanu, GeRRy ;x, Sp!ke, Live si multi multi altii. @Roger iti multumesc din suflet ca ai avut incredere in capabilitatile mele de lider si ca mi-ai acordat sprijinul tau neconditionat in tot ce am gandit ca trebuie sa fac pentru acest server! @devil iti multumesc ca m-ai ajutat de fiecare data cand am avut nevoie si ca ai fost, esti si vei ramane un prieten special pentru mine (chiar daca inca nu te-am cunoscut personal, dar avem timp) @G!oKo apreciez ca m-ai ajutat sa ma formez ca si lider si sa nu uitam ca STEAUA inseamna CSA! Ne vedem in peluza prietene! @bTn iti multumesc pentru sprijinul acordat si pentru faptul ca ai crezut in mine Acestea fiind spuse va doresc sa aveti in continuare experiente superbe pe acest forum si pe server, sa fiti mai maturi, sa nu va mai certati din nimic si nu in ultimul rand sanatate ca este cea mai importanta!! Sa ne reauzim cu bine prieteni! Cu stima si respect, mabatqporumbuDND / Lexu
 7. mabatqporumbuDND

  Fifa world cup Russia 2018

  Am o vaga impresie ca Belgia o sa faca o placuta supriza si o sa ajunga cel putin in semifinale.
 8. mabatqporumbuDND

  LE: LISTA STERGERE ACCESE FORUM/SERVER GLOBALLY

  In urmatoarele 2 saptamani voi reveni cu lista finala a celor carora li se vor scoate accesele.
 9. mabatqporumbuDND

  Cerere up TornaDo

  PRO. Avem nevoie de admini de dimineata/noapte
 10. mabatqporumbuDND

  [CS] 2 noi propuneri.

  Propunerea nr 1 este foarte ok. O sa incerc sa revin maine seara cu hartile. Propunerea nr 2 nu se prea poate realiza, avand in vedere faptul ca se pot face relativ usor abuzuri intre colegi. Ma gandesc la o solutie mai plauzibila si revin cu detalii.
 11. mabatqporumbuDND

  Cerere UP

  PRO! Meriti
 12. mabatqporumbuDND

  [CS] Cerere up lit

  Mare PRO
 13. mabatqporumbuDND

  Ajutati server-ul cu un BOOST

  1- mabatqporumbuDND 2- 16/05/2018 - 15:46LT
 14. mabatqporumbuDND

  Voturi mai

  135
 15. mabatqporumbuDND

  Cerere ADMIN - CRM

  CERERE RESPINSA! Imbunatateste-ti activitatea din sectiunea "Ban List", apoi revino cu o cerere de Upgrade si o sa primesti grad superior celui actual! Topic closed
×