Jump to content

-v.I.p.-

Admins
 • Content Count

  4
 • Posts on chatbox

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About -v.I.p.-

 • Birthday 05/20/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. -v.I.p.-

  Cerere admin -v.I.p.-

  Nick-ul: -v.I.p.- Varsta: 29 SteamID: (nu am steam,dar joc curat,nu ma pasioneaza codurile ,joc de distractie) IP-ul : 82.210.140.33 Link gametracker cu orele : https://www.gametracker.com/server_info/89.40.104.79:27015/top_players/?query=-v.I.p.- Accesul dorit: Un grad prin care sa pot bana codatii, schimba hartile in limitele adminse de timp sau in functie de numarul playerilor dupa servar. Accese detinute in trecut: Am jucat pe foarte multe servare,unele dintre ele pot spune ca am stat si pe o perioada de 5-6 ani.Ca si grade am detinut co-owner,moderator,administrator .
 2. -v.I.p.-

  Reclamatie mpower

  Revin din nou ,si pt a se face dreptate rog un admin care are acces la consola sa vada mai exact,cine mi-a dat kick.Mpower nu am iesit dupa nici un servar .Am primit kick intentionat de la unul din voi ,dupa care m-ati banat. KZAY lasa-ma cu teoriile tale,ocolire a gag-ului,cautati in consola ca stiu bine ce vorbesc,am primit kick intentinat. Si da am schimbat nick-ul pt ca in el,pe langa nume v-am scris sa scoateti gag-ul ex: <-.v.I.p.- scoate gag-ul> ,ceva de genul.Am incercat sa vorbest prin U@ dar nu merge cand ai gag.Vroiam sa stiu de ce am luat gag.Nu am folosit nici decum alt nick. Oricum daca va uitati pe dovezi sa vedeti ce am scris ca sa primesc gag,eu zis ca e fustrant.Repet nu am injurat pe nimeni pt gag sau sa vorbesc indecent. Am considerat o discutie de oameni maturi si cu simtul umorului. Vi se pare corect pt ce se da gag? Uitati-va si in consola servarului si la ce am scris eu in prima poza.Pt aia am luat gag! Nu joc cs de ieri de azi.Si sa imi dai ban si daca am schimbat nick ,aduca am scris in el pt ce gag,eu nu am auzit sa dai ban pt asa ceva! Si am jucat pe servare destule.
 3. -v.I.p.-

  Reclamatie mpower

  Va salut din nou.Problema consta in felul urmator:nu ma deranjeaza ca mi-a dat gag,ca apoi nu muream 3 minute.Asteptam ,dar atat de diabolic a fost ca mi-a dat kick,adica m-a dat afara dupa servar intentionat ca sa imi zica dupaia ca nu am respectat gag-ul si ca am dat eu retry,adica am iesit eu intentionat sa poata sa ma beneze.Ceea ce a si facut.Deci are acces la ban.Nu am mai putut intra ,uitativa in ultima poza din dovada.Nu e normal sa dai gag aiurea ca nu am injurat pe nimeni,dupa kick si ban. Respect foarte mult servarul,joc mai mereu aici,altfel nu ma mai faceam reclamatia dar nu vreau sa mai am probleme cu acest admin pe viitor.Normal daca nu stii sa admninezi si te joci cu comenzile mai bine lasa pe altul.
 4. -v.I.p.-

  Reclamatie mpower

  Nick-ul tau: -v.I.p.- Data: 28-03-2020 Ora: 19;15 Harta: de_inferno Adminul reclamat: mpower Motiv: Abuzeaza de admin.Nu am injurat pe nimeni dar ma rog ,am luat gag,dupa care i-am zis sa mi-l scoata ca nu am zis nimic.Mi-a dar kick ca sa poata sa imi dea ban ca cica am dat retry la gag.Cautati si in consola servarului sa vedeti ce admin exceptional e.Halal admin.Mai si minte.Astept sa vad daca e normal asa ceva! Dovada:
×