Jump to content

Kiwi

TS3 Moderator
 • Content Count

  3
 • Posts on chatbox

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kiwi

 • Birthday 01/20/1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kiwi

  [Model] Reclamatie

  RECLAMATII - Model si Informatii Pentru ca reclamatia sa fie luata in considerare va trebui sa urmati urmatorii pasi: Faceti un topic nou cu titlul: ''Reclamatie - Nume (Ex: Reclamatie - Kiwi) , daca va avea alt titlu, reclamatia NU va fi luata in considerare ! Nu postati in topicul altui user, pentru ca cererea nu va fi luata in considerare ! Postati in maxim 24 de ore de cand sa petrecut incidentul ! Aveti nevoie de o dovada (poza/video) pentru a confirma cele spuse , altfel reclamatia va fi respinsa ! [Model] Nick : Nick-ul inculpatului: Detalii: Dovada (obligatorie): Motiv :
 2. Kiwi

  [Model] Cerere Grad

  Cerinte : Pentru ca cererea sa fie luata in considerare trebuie sa aveti in vedere urmatorii pasi: Orice topic trebuie sa aiba numele de genul "Cerere grad - nume" altfel cererea este trecuta ca "cerere invalida" In topic au voie sa posteze doar cel care doreste gradul si membrii care detin acest grad pe serverul de teamspeak. Orice membru din staff care da o parere doar sa fie acolo , o sa fie sanctionat drastic. Model Cerere: Numele tau : Cu ce ai ajuta serverul ?: UniqueID : Gradul dorit :
 3. Kiwi

  [Model] Cerere Unban

  UNBAN - Model si Informatii Postati in cel putin 24 de ore de la primirea ban-ului. In topic au voie sa posteze doar cel care a acordat ban-ul ! [Model] Nickname : Cine ti-a dat ban ?: UniqueID : Dovada (obligatorie) Motiv : Detalii :
×