Jump to content

KZAY

Admins
 • Content Count

  57
 • Posts on chatbox

  344
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

KZAY last won the day on April 19

KZAY had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

1 Follower

About KZAY

 • Birthday 01/01/1986

Recent Profile Visitors

499 profile views
 1. KZAY

  INSCRIERI CONCURS !

  K_ZAY
 2. KZAY

  Reclamatie Nadalikes

  Nu m-am referit la faptul ca nu este mentionat in regulamentul general, ci la faptul ca au fost cazuri in care adminii dadeau ban direct ptr injuraturi legate de mama spre ex si nu au fost sanctionati.
 3. KZAY

  Reclamatie Nadalikes

  Nu i-ai copiat tot numele roby ci doar by, iar cand ai dat paste a crezut ca l-ai injurat. O greseala mica. In schimb trebuia sa-i dea gag nu ban, aici conteaza si a cata oara a injurat, daca a mai primit gag etc. Unii admini dau ptr injuraturi personale ban direct si nu-s sanctionati, trebuie sa se ia o decizie definitiva cu privire la astfel de situatii, ptr a nu se face tratament preferential.
 4. KZAY

  Cerere unban ylwols

  Aim nu este, nu-i sare tinta robotic, iar pentru silent nu-s destule faze cu killuri pe oameni care se misca. A tras intr-un afk 3 gloante pana l-a omorat si tinta era foarte aproape de cap, daca era silent il lua din prima incercare. Data viitoare lasa demo-ul mai mult, stiu ca n-a fost vina ta, intrucat psycho i-a dat ban fara sa te intrebe ceva.
 5. KZAY

  Cerere Unban.

  V-am zis sa fiti foarte atenti cand dati ban ptr norecoil: doar daca merge si trage drept atunci da, are cod, dar daca sta pe loc si trage drept nu mai dati ban. Este o problema de la srv, adica in configurarea lui si anume trebuie bagat un plugin ceva sa faca ca atunci cand stai spectator sa vezi fix ce vede cel pe care te uiti. Cand stati spec voi vedeti mijlocul ecranului de mai de sus fata de ce vede jucatorul caruia i se face demo, implicit orice recoil da impresia unei atenuari masive si va pacaleste. Uitati aici despre ce plugin si ce setare vorbesc: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=204773 Pe un singur server am mai vazut problema asta acum 7-8 ani, unde se plangeau multi ca atunci cand trageam parea ca trag drept si ma acuzau de script in cfg, eu mirandu-ma ptr ca trageam in pamant ca acum ptr a controla recoilul. N-am mai vazut norecoil pe alte srv, adica separat de silent, doar norecoil. Ce naiba doar nu s-au strans aici toti expertii in setarea norecoil-ului. Au mai fost 4-5 jucatori care trageau la fel de drept, prea mare coincidenta. In demo-ul pus la dispozitie nu este nicio faza in care trage din mers sa se vada norecoil, plus ca are cateva faze in care trage doar cateva gloante si tinta ii sare cum ar trebui, parerea mea este ca trebuie sa-i dati unban.
 6. KZAY

  reclamatie aL1n

  Daca s-a reconectat in intervalul celor 10 minute de gag este ca si cum a dat retry ptr a putea vorbi, nerespectand sentinta data. Adminii de aici nu ajung la un grad mare daca au coduri. Am prins si admini cu wall, ii verific pe toti periodic, dar nimeni nu-i obligat sa dea scanuri nimanui.
 7. KZAY

  Cerere Unban

  https://ufile.io/b9bzf Uitati-va cum mi se duc mie gloantele, daca trag ca cel reclamat trag in tavan, ptr a trage drept trebuie tinta sa fie in pamant. Cand trage 2-3 gloante cu pauza recoilul pare normal, la multi pe srv am vazut ca se duc drept gloantele cand trag din repaus. Nu putem sa-l banam cand pe altii i-am lasat in pace. Ceva este ciudat cu siguranta. Ma gandesc la comenzile acelea cl_bob bobcycle si inca 1 care fac doar vizual sa para ca gloantele se duc mai grupate.
 8. KZAY

  Schimbare host server

  https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=126383209 Poftim ghid rate-uri de aici mi le-am setat si eu acum 2-3 ani si ma tot contrazic cu ceilalti care pun 101 ca inainte. "But what if you join a server that does have sv_maxupdaterate set to 100+?Like I said, everyone just used to set it to 101 and leave it like that, this is wrong, the correct setting should match your interp otherwise will cause reg problems. The last few CS updates they briefly changed this to maximum 100 but because everyone had 101 in their config, it defaulted to 30 and caused mass spam to steam support asking them why, so because of this they changed the max to 102, just to stop the spam of forum threads to steam support, but really the correct setting you should use is 100, which matches perfectly with ex_interp 0.01" Trebuie setat sv_maxupdaterate la 102, doar ptr ca multi au setata aceasta valoare la 101 si daca srv are sv_maxupdaterate 100 i-l pune automat la 30 si se misca urat. Cu 102 va recunoaste pe cei cu 101 si fiind o valoare mai mica decat 102 ii va lasa sa joace cu 101. Ideal este daca poti sa le seteze rate 100000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 105, si ex_interp 0, automat schimbandu-se in 0.01 dupa ce recunoaste updaterate 100.
 9. KZAY

  [MBTI] Test de personalitate

  ce v-am zis psycho:))
 10. KZAY

  cerere unban stylex

  Style nu mai da reply la fiecare parere a vreunui admin decat daca esti intrebat. Referitor la demo, eu am vazut 2 cazuri suspecte: 1) cand este sus ia awp face peek 1 data vede inamicul si la al doilea peek il omoara, dar uitandu-va cu incetinitorul in momentul in care trage nu este cu tinta pe inamic, 2) dupa ce-l omoara pe cel mentionat anterior il ia pe cel care vine prin dreapta tot la fel nu este tocmai tinta pe el. Se stie faptul ca atunci cand inregistrezi cu hltv loviturile cu awp nu sunt tocmai exacte, mai exact cand il omoara pe cel din mijloc daca va uitati atent cu incetinitorul glontul se duce unde ii era lui tinta, iar omul moare putin spre dreapta. Daca era silent configurat glontul sarea spre inamic, aparand mai in dreapta. Daca va referiti la ultima faza in care ia 2 zoomless intr-adevar este improbabil sa-i iasa o asa manevra mereu, dar inamicii erau relativ aproape si n-a tinut apasat pe click stanga sa traga imediat ce intra glontul pe teava, conteaza f mult asta, daca astepti si jumatate de secunda creste acuratetea. Daca ii iesea miscarea asta de 2-3 ori atunci da era chiar foarte suspect, dar doar dintr-o faza de genul care poate fi si din noroc personal nu i-as da ban, mai ales ca au fost si vreo 2 cazuri in care avea tinta foarte aproape de inamic si nu i-a omorat.
 11. KZAY

  CERERE SLOT

  offtopic se scrie ingerul noptii 2i si dati-mi Mai fa cateva ore sau cel putin ajuta la identificarea codatilor, anuntandu-i pe u@, asa ne demonstrezi ca-i poti depista
 12. KZAY

  Ban permanent

  Prima faza suspecta cea cu famas cand sta ala pitit in colt si tu tragi deasupra capului primele 10 gloante, se vede cum tinta tremura incercand sa ajunga-n jos la capul inamicului. A doua faza cea cu pistolul cand esti dupa cutie si tragi in jos la cel de la scara 2-3 gloante tot asa tremurand. 3-a faza chiar ultima din al doilea demo, cand il omori cu ultimul glont se duce tinta pe el instant, tu pana atunci avand o viteza de reactie cel mult medie. Norecoil n-ai tras vreo rafala mare ptr a ma pronunta deoarecele aia se vede incepand de la glontul 15 incolo spre sfarsitul incarcatorului prima duzina ducandu-se relativ drept. Sincer si eu ti-as fi dat ban ptr silent.
 13. KZAY

  Warnight 7 vs 7 !

  5. K_ZAY
 14. KZAY

  Cerere Unban

  Am vazut si eu demo-ul si n-am vazut nimic suspect, scuze data viitoare nu voi mai da banuri cerute de alti admini fara sa verific, am crezut ca se aplica regula veche unde helperii puteau cere un ban dar erau raspunzatori.
 15. KZAY

  Cerere Unban

  Parca ma uitasem si eu pe el si facea pixel demo dar nu-s sigur intrucat am dat vreo 15 banuri in 30 min eram singurul cu acces de ban
×