Jump to content

KZAY

Moderators
 • Content Count

  76
 • Posts on chatbox

  499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

KZAY last won the day on January 1

KZAY had the most liked content!

Community Reputation

37 Excellent

2 Followers

About KZAY

 • Birthday 01/01/1986

Recent Profile Visitors

839 profile views
 1. KZAY

  cerere up AKINCI_TURK

  Pro, nu va mirati nu s-a apucat sa invete limba romana doar ptr a face cererea aceasta, i-am facut-o eu, scuzati problemele datorate de traducerea automata a paginii. Avand in vedere ca-l cunosc cel mai bine ma pot pronunta si-n vederea eficientei lui cu privire la depistarea codatilor: ca majoritatea adminilor de pe acest srv ii vede usor pe cei cu aim sau wall nesimtit, insa la silent/norecoil/wall ascuns de un jucator cu experienta mai are de invatat in aceeasi masura ca restul adminilor, partea buna este ca mereu m-a intrebat pe mine pe steam la vreun cod mai greu de depistat si nu si-a dat verdictul rapid.
 2. Ai cazut si tu in aceeasi capcana vectore, mi-am pus la misto pe 1 ianuarie, asa pun la toate siteurile ca-i cel mai rapid
 3. KZAY

  Cerere Up

  avem nevoie de admini iar el joaca binisor, s-ar descurca in depistarea codatilor, in concluzie pro
 4. KZAY

  Cerere unban ciucalata

  Daca nu recunostea faptul ca juca cu prietenul in camera, nu era nicio dovada si trebuia sa primeasca unban. In cazul de fata recunoscand ceea ce faceau, trebuie sa-i acordam prezumtia de nevinovatie ptr ca nu stia ca nu este permis fenomenul de "monitor". Sa fim seriosi, chiar si eu cand joc pe srv sunt mereu oameni care divulga pozitia mea sau a celorlalti si nu se linistesc nici dupa gag. Au fost in trecut oameni iertati dupa ce li se faceau poze si nu le dadeau, apoi fiind iertati dupa ce instalau cs-ul de pe srv. Asta-i parerea mea.
 5. KZAY

  Cerere unban ciucalata

  Daca exista vreun demo il voi verifica, dar daca nu-s dovezi trebuie sa primeasca unban.
 6. KZAY

  Cerere Up 21gmx

  si eu imi aduc aminte vazandu-l vorbind in lb romana
 7. KZAY

  unban

  In acel demo nu se vede nici silent nici aim nici wall, daca era vreun cod configurat sa se activeze doar o data la cateva trageri, trebuia lasat demo-ul mai lung.
 8. KZAY

  unban

  Turk si edward tocmai ce au primit administrator si parca la acel rang nu au acces la ban, deci doar golanu putea sa-ti dea. Esti trecut in lista lui tm edward cu mentiunea ca banul a fost dat de golanu si este si un demo pus. Il voi analiza si ma intorc cu un raspuns. Edit: am vazut demo-ul, nu stiu ce fel de cod au vazut ei, esti curat in acel demo. Golanul fiind moderator trebuia sa se asigure de vinovatia celui reclamat, sa nu dea ban la cererea celor cu rang mai mic, am facut si eu greseala asta o data fara sa verific si de atunci nu mai dau ban in numele altora.
 9. KZAY

  Cerere admin Paleta

  pro
 10. KZAY

  cerere admin AKINCI_TURK

  PRO, avem nevoie de admini, primesc zilnic mesaje pe steam cand sunt si offline ca-s codati, dati-i administrator ptr inceput, nu face diferenta intre codurile avansate gen silent configurat finut si un jucator care are muscle memory dezvoltat si face flick la cap spre ex, dar asta nu stiu cam jumate din adminii de aici, deci are timp sa capete experienta.
 11. KZAY

  unban - sunt prea bun pt jocu asta

  it's silent 100% Eu chiar nu te inteleg, bagi silent configurat si mai si faci cerere unban crezand ca vei pacali pe cineva?
 12. KZAY

  unban Ciac Noris

  Ip ul tau este din Timisoara, daca erai din Nigeria nu puteai juca cs pe srv nostru, intrucat aveai peeringul intre provideri foarte slab. Joaca Akinci din Turcia si are ping 70, tu din Nigeria ai avea 150 in cel mai bun caz si nu poti juca cu asa lag, asa ca lasa vrajeala 😎 Asteapta adminul sa posteze demo-ul.
 13. KZAY

  Mix-uri zilnice !

  K_ZAY azi intre 21-1
×