Jump to content

aSqueL ;x

Members
 • Content Count

  9
 • Posts on chatbox

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About aSqueL ;x

 • Birthday 11/19/1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aSqueL ;x

  Problema safe mod

  Dar atunci de la ce sa fie ? De la HDD?
 2. aSqueL ;x

  Problema safe mod

  Nu intra ,abia l-am instalat ,iar stau să-l instalez din nou ,după accea dacă vreau sa instalez iar ceva și apare iar aceiași problema ce fac? o fi din cauza la BIOS ??
 3. aSqueL ;x

  Problema safe mod

  Am și eu o problema am reinstalat windosul din nou și astăzi când am vrut sa scap de Avast ca ma tot zapacea ,și nu am putut sa-l dezinstalez din control panel asa ca a trebui sa downloadeaz de la iei un program special ,parca Avastclean se numea in fine ,când l-am instalat îmi spunea dacă sunt de acord sa trec calculatorul pe safe mod dacă nu ma înșel ,i-am dat “yes “ și acum nu îmi mai intra in Windows îmi apar alea cu safe mod ,safe mod networking ,start Windows normaly ,și orice as selecta tot nu vrea sa intra in Windows ,ce ar trebui sa fac ?
 4. aSqueL ;x

  Cerere admin asquel

  Deci nici slot -imunitate nu primesc ,nu? KGB ,crezi ca mai am 10 ani sa joc cu tot felul de coduri ? Eu intru sa joc de plăcere nu sa fac rank sau sa stric rank-ul altora !
 5. aSqueL ;x

  Cerere admin asquel

  Nick-ul: aSqueL ;x Varsta: 20 SteamID: STEAM_1:0:1848985229 IP-ul : 92.80.11.126 Adresa de email : mary.lcs98@yahoo.com Link gametracker cu orele : nu am prea multe ,cred ca vreo 9-10,dar voi face ! Accesul dorit: admin Accese detinute in trecut:Nu am avut ! P.S Am vazut ca sunt destul de multi codati dimineata pe server si mam gandit ca poate pot sa ajut la excluderea lor de pe server plus de asta cand sunt 20/32 se joca mape gen : fy_snow ,de_dust2x2 ceea ce face sa scada numarul de playeri de pe server.
 6. aSqueL ;x

  cerere unban asquel

  poftim http://upload.globally.ro/image/5t4K
 7. aSqueL ;x

  Ce nu se poate cumpara?

  Încrederea
 8. aSqueL ;x

  Voturi martie

  202
 9. aSqueL ;x

  cerere unban asquel

  Nick-ul: aSqueL ;x Ip-ul: 92.80.11.126 Data si ora: 20/03/2018 14:15 Admini care erau pe server: nothing Motivul: mi-a facut poza ,am intrat frumos in cstike sa le caut si nu le-am gasit ,dupa i-am spus unde le mai pot gasi in in cstirke nu am nimic si mi-a dat ban . P.S am incercat si asa cum a spun devil in C:/users etc dar eu nu am asa ceva ,deci chiar nu le gasesc sa mor...daca ma puteti ajuta cumva chiar nu vreau sa raman cu banul asa aiurea deorece imi place foarte mult server-ul si incepusem sa imi fac prieteni aici Acum ramane la decizia celor din staff.Multumesc!
×