Jump to content

0o.

Admins
 • Content Count

  8
 • Posts on chatbox

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About 0o.

 • Birthday 04/23/1990

Converted

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. GG! A fost fun Serverul de mix este genial, iar echipele mi s-au parut mult mai echilibrate. Din pacate doar cativa din cei inscrisi s-au prezentat, noroc cu Andreea ca ne-a adus playeri cat sa putem juca. Pe viitor recomand urmatoarele: Sa jucam Sambata, incepand cu ora 9. Daca scrieti ca va bagati la mix, anuntati va rog daca intervine ceva... in felul asta stim si noi clar daca avem suficienti playeri / nu. Daca la ora respectiva nu suntem destui bineinteles ca mai pot intra 2 / 3 playeri / admini de pe globally. Cum el se ocupa, il las pe Gioko sa scrie mai multe detalii pentru saptamana viitoare. O zi geniala va doresc. Small edit : pentru cine se ocupa de serverul de war - scoate te rog pluginul/setarea ce permite tuturor jucatorilor sa vada chat-ul echipei adverse. Este absolut inutil pe un server de war sa vezi ce se scrie in chatul advers.
 2. Am confirmat si cu Gioko, din pacate el nu va putea ajunge. Facem asa, cei inscrisi mai sus sunt asteptati pe server pana la 21:55. In caz ca nu se prezinta cei inscrisi, vor putea participa cei prezenti pe server la ora respectiva. Ne vom pune toti spectatori si vom face echipele. Vedem atunci cine ce cum. Nu vom pune parola, sunteti asteptati sa veniti sa vedeti meciul. Va asteptam de la 21:30 pe TS.
 3. Salut! Va asteptam pe cei inscrisi pe serverul de mix la ora 22:00. Voi fi eu si golanul pentru adminat.
 4. Vad destul de putine inscrieri, care e treaba? Se mai joaca? Ar fi ok sa stiu daca imi fac sau nu planuri pentru Duminica. P.S. am putea sa jucam si sambata seara, nu avem munca a 2a zi, e mai ok. Acum cum puteti si voi.
 5. Nick : 0o Echipa la care doresc sa joc : AllStars / Oldschool Confirm prezenta la data si ora mentionata : Bineinteles. De data asta chiar vreau aspiratorul. done
 6. Salut, voi intra si eu, bineinteles daca mai sunt sloturi.
×