Jump to content

aL1n

Admins
 • Content Count

  64
 • Posts on chatbox

  474
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

aL1n last won the day on March 30 2019

aL1n had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About aL1n

 • Birthday 04/06/1991

Converted

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1,070 profile views
 1. aL1n

  Mix-uri zilnice !

  aL1n oricand doar sa fiu anuntat. Hai si restul
 2. aL1n

  Ajutati server-ul cu un BOOST

  Incercat simultan 2 boost-uri, rezultate : css.setti.info 0 ( care erau #1 pana sa fie gtrs ) si cs-boost.com tot 0 . Cei care puteti incercati si pe cele romanesti si dati un feedback.
 3. aL1n

  BanList aL1n

  Nick-ul/Ip/Steam ID: andw 86.120.255.14 Motivul: ss Banat De Adminul : aL1n
 4. aL1n

  Cerere admin verde

  Verde tinand cont ca m-ai amagit cu pestele si vinul ai contra :))) . Pro daca repari greseala
 5. aL1n

  BanList aL1n

  Nick-ul/Ip/Steam ID: rbqFANTEZIE Motivul: gag limbaj / retry 120 min. Banat De Adminul : aL1n
 6. aL1n

  reclamatie aimer

  O cearta inutila, @Aimer incearca sa fii mai activ pe forum sa raspunzi mai rapid cand esti intrebat ceva, in rest lasati certurile si spor la joaca, T.C.
 7. aL1n

  reclamatie aL1n

  Ban-ul ramane, a intrat iar, a jucat ceva apoi ne-a injurat pe toti adminii care eram pe sv (impossible, cat, vectoru, eu). Nu se tolereaza astfel de comportament.
 8. aL1n

  reclamatie aL1n

  Daca nu am observat pe moment nu inseamna ca mint, inca o data ai grija la limbaj !
 9. aL1n

  reclamatie aL1n

  Are ban temporar nu permanent una la mana, "ma-ta" nu e injuratura. O luam altfel atunci, daca dai gag 5 min, jucatorul iese, si vine dupa cele 5 minute inapoi nu e ca si cum i-ai fii dat kick. Eu sunt de parere ca atunci cand ai primit gag e ca o pedeapsa, ti-o ispasesti apoi esti iertat, astepti sa se termine gag-ul si iesi. Daca tot sunt probleme de genul, va dau plugin cu restrictionare cuvinte obscene si am terminat balciul, le da auto gag si nu mai exista discutii nici pe tema cuvintelor care sunt jigniri si care sunt injuraturi.
 10. aL1n

  reclamatie aL1n

  nu e prima data cand jignesti si nu numai pe mine, nu-ti dadeam eu aiurea stai linistit. Cat ai jucat pe server ai latrat intr-una. Am vrut 10 nu 100 dar mi-a scapat un 0. Voi vreti sa va pupe lumea in fund daca se poate, sa injurati sa primiti gag de 10000 ori daca e nevoie si aia e. Daca sunteti subdezvoltati mental incat sa fie nevoie sa injurati pe altii intr-un joc, sa stii ca n-are nimeni nevoie de voi.
 11. aL1n

  BanList aL1n

  Nick-ul/Ip/Steam ID: cony STEAM_0:0:124563088 86.125.167.201 Motivul: injuraturi repetate la adresa mea, dupa gag si ban temporar. Banat De Adminul : aL1n
 12. aL1n

  Cerere up Aimer

  Pro
 13. aL1n

  Schimbare host server

  Emanuel, mie imi apare meniul, am incercat aseara. Se pare ca sunt aceleasi probleme ca si pe sv principal. La sfarsitul rundelor nu arata mereu statisticile, ca sa pot sa nimeresc un jucator trebuie sa trag putin in stanga lui, daca tin tinta fix pe el nu fac hit. Trebuie sa refacem server.cfg si cateva pluginuri din amx. Ca sugestie, pentru un gameplay lin as propune sa pun plugin cu comanda pe client adica oricine se conecteaza sa ii seteze servarul automat rate, updaterate, cmdrate si interp astfel incat sa nu mao fie diferente intre jucatori unii sa se miste lin iar altii in poze si fixarea pluginului amx_ban deoarece ati observat daca dati amx_ban nume este defapt un kick si trebuie sa ii dati si pe ip separat iar ban-ul pe steamid nu are niciun efect. Pot fixa ca atunci cand se foloseste comanda amx_ban nume sa ia nume+ip+steamid automat sa nu mai fim nevoiti sa facem munca in zadar. Astept acceptul ownerilor si ma apuc de treaba, testam si decidem.
 14. aL1n

  BanList aL1n

×