Jump to content

King Kong!

Members
 • Content Count

  5
 • Posts on chatbox

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. King Kong!

  INSCRIERI CONCURS !

  force puternic.
 2. King Kong!

  Cerere unban King Kong!

  Diferenta este ca bTn este Owner ...si are tot dreptul sa iti dea ban....oricum astept raspunsul lui bTn in privinta asta...
 3. King Kong!

  Cerere unban King Kong!

  Nick-ul:King Kong! Ip-ul:79.118.68.82 Data si ora:01.02.2018 , 21:47 Admini care erau pe server: Xtreme(CARE MI-A DAT BAN ASA AIUREA,II VOI FACE O RECLAMATIE ORICUM) ,nu stiu exact cine mai era.. Motivul:invata.sa.vorbesti (banned permanently) IN PRIMUL RAND NU STIAM CA SE DA BAN DACA IL INJUR PE STEAM,ADICA EL ACUM 2 SAPTAMANI IMI ZICEA SA IL BAG PE STEAM CA ARE 2 CONTURI(ERA FANUL MEU PRACTIC) SI SA II DAU SI NUSH CE CARDURI PENTRU JOCURI SI ACUMA HOPA IMI DA BAN !!! POATE I-A FOST CIUDA MAI MULT CA NU I-AM DAT CARTONASELE SI CA I-AM DAT UNFRIEND PE STEAM NUSH,DAR NU ARE NICIO DOVADA CARE SA DUCA LA BANUL MEU !!! JOC AICI DE 4 ANI SI E PRIMA OARA CAND MI SE DA BAN CHIAR DACA STIE CINE SUNT SI CU UN MOTIV TOTAL AIUREA....II INTELEG PE BAIETII CARE SUNT NOI AICI...SI CAND JOC CU ALT NUME MAI IMI DAU BAN....DAR PE EL...L-A ROS INVIDIA !!
 4. King Kong!

  Reclamatie Good

  Nick-ul tau:King Kong! Data: 01.02.2018 Ora:10:00 ,cam asa Harta:fy_snow Adminul reclamat:Good Motiv:Schimba harta fara sa dea vot...si nici macar nu ne intreaba daca ne convine mapa aia...adica el baga la 10 awp garden in loc sa lase fy snow ....si lumea a iesit de pe server.. +face ce vrea pe server...se crede owner... Dovada:Nu am din pacate...oricum cred ca se poate verifica in server sa se vada mapele care au fost astazi..
 5. Nick : King Kong! Echipa la care doresc sa joc : AllStars Confirm prezenta la data si ora mentionata : DA
×