Jump to content

Trx

Moderators
 • Content Count

  244
 • Posts on chatbox

  680
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Trx last won the day on February 17 2021

Trx had the most liked content!

Community Reputation

181 Excellent

3 Followers

About Trx

 • Birthday 02/19/1992

Converted

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania

Recent Profile Visitors

2,455 profile views
 1. Trx

  O miscare post covid

  A trecut ceva vreme de cand srv-ul a avut parte de niste actiune, iar astazi fiind duminica, lumea e acasa, e un moment bun sa ne aducem aminte de vechile timpuri si sa facem o miscare. Asadar, astazi dupa ora 21 va astept la o miscare(pac pac) pe srv, pentru a mai schimba o vorba, a mai glumi, a manca o samanta, o bere(o aduce Mad) si voie buna. Ne vedem pe srv. 👍👍
 2. La Mulți ani iubire❤️. Vse najboljše moja ljubica @CatWoman❤️❤️.
 3. Trx

  Cerere Upgrade SbauNy

  Hai sa mai asteptam putin, totusi au trecut doar 9 zile. Sunt sigur ca o primesti si up, dar putin mai tarziu. Si am o intrebare... Ca Motiv e : Comanda de ban, daca îmi dai un motiv bun pentru care ai nevoie de ban, eu iti dau Pro. Spor.
 4. Trx

  Cerere Retragere / Absenta

  @Kwan Mii de scuze dar in vremea aia nu prea erai on si am uitat. Dar nu am cum sa uite de tine cand esti favoruritul lui Cat😜. Si da, ai dreptate si tu faci parte din categoria asta👍👍.
 5. Trx

  Reclamatie mpower

  Cred ca se poate inchide... Oricum ban-ul a expirat de ceva vreme si nu isi mai au rost discutiile.
 6. Trx

  Unban Rdz

  Opinia mea ramane si o sa ne mai intalnim pe srv, pana atunci cineva sa-i dea unban(dupa ce posteaza un ip bun) si sa imi dea mie warn....pt opinia eronata😁.
 7. Trx

  Unban Rdz

  Eu te-am banat, pe westwood, mergeai prea frumos cu tinta prin pereti... Nu ti-am facut demo ca era pe scule straine, dar imi pastrez opinua... Insa daca vrei unban, ai uitat sa postezi ip-ul.
 8. Trx

  Suggestions for admins

  Au trecut 5 zile de la mesajul postat de cat si inca adminii tot nu prea isi dau interesul pentru srv. Astazi duminica in jurul orei 4-5 erau 15 oameni pe srv si ei jucau 2x2, sau fy snow. De ce? Cand erau admini on. De ce nu incercam sa facem ceva cu srv-ul asta si sa respecam niste "reguli'' simple, enumerate mai sus, care pot ajuta srv-ul in perioada asta. Pana in ora 22, nu mai votati harti mici daca pe srv sunt mai mult de 9 playeri, pentru ca nimeni nu vrea sa joace snow cand toate servele is pline. Nu mai dati timelimit 0 in plina zi chiar daca sunteți singurul admin pe srv, pentru ca mai bine sa aleaga ei o harta decat sa se plictiseasca pe aceeasi harta. In perioada asta incercati sa puneti timelimit la 20-25 min pt a juca mai multe mape, pentru ca playeri sa vada mai multe harti si mai multa distractie. Hai totusi sa nu ne batem joc de banii cuiva si sa profitam de acest moment bun pentru srv.
 9. Trx

  Reclamatie mpower

  Cine a bagat regula asta stupida cu schimbatul a 3 nume cand e gag, ban 120min? Vorbim de cs/joc/ de ce incercam sa fim ca la biserica? Si asa sunteti toti blocati in case si pare un moment bun pt srv, hai sa nu mai fim chiar asa de "corecți"..... Srv-ul e si asa "pe butuci" dar noi banam pt schimbare de nume, serios? Nu e cam mult? Cred ca ar fii mai bine sa nu mai jucati 2x2 sau snow la ora 4-5 sambata si dupa sa fiți admini care baneaza pt orice chestie.
 10. Trx

  Suggestions for admins

  Good ideeas @CatWoman 👍🤗❤️
 11. Trx

  Cerere Redobandire

  Am mai avut discutii pe steam, cum ti-am zis si atunci, nu trebuia sa pleci, asa ca si din partea mea Pro.
 12. Trx

  Cerere Retragere / Absenta

  @G!oKo parafrazand un mare invatat romana.... "nu stiu cum e sa pupi dos-uri'' ca sa fii rosu apoi albastru, mereu am spus ce am avut de spus.... Si un citat din mine" cei ce traiesc in lumea virtuala uita sa traiasca in cea reala" asa ca mai iesiti din casa ca "functiile nu conteaza" P. S Srv-ul nu mi-a adus putere de decizie, dar mi-a adus 2 lucruri mult mai importante. 1. Am cunoscut o persoana care in ziua de azi ma face foarte fericit ca sa nu fiu îngâmfat sa zic cel mai fericit, in realitate zi de zi si nu virtual. Yes @CatWoman i talk about you. Ljubim te❤️. 2. Am cunoscut o gramada de oameni care in loc de funcții au devenit prieteni si in real nu doar pe srv. Si aici enumar doar cativa: @MadC, @coclender, @Roger, @paru’, @tziganu, @Harap-Alb., @Deus1941@GeRRy ;x, @xTrEmE.plus multi alții si i'as mai adauga pe @myt@ care desi are mereu clinciuri cu mine pe teme mai vechi ramane un prieten...is ultimul dar nu cel din urma, un om care a luat lame la greu noaptea cand srv-ul era jos si nu era nimeni, @devil. Maybe you had power, but i have something more, i have love and friendship so, for me count more than any decision factor. #Sanate multa!
 13. De azi familia globally s-a marit cu un membru😁. Il aștept pe srv cat mai curand(in urmatorii ani). Sanatate multa!! 😎😎
 14. Trx

  slot-administrator

  Pro slot avem nevoie se jucatori/admini noi.
 15. Trx

  Cerere Retragere / Absenta

  Nu se aproba! Fiecare joaca cand poate/are chef... In comunitatea asta suntem prieteni, nu functii si grade, jucam cand putem si pentru distractie. Subiect inchis.
×