Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/26/2019 in all areas

 1. 4 points
  Buna ziua ! Stafful globally.ro ofera licente de cs 1.6 cu vechime de peste 10 ani !!! Premiile se dau in felul urmator : 1. Colegi de ai nostri care sunt activi si nu au steam ! 2. Playerii care au minimi 60 de ore jucate si sunt NON Steam ! 3. Playeri care au comportament adecvat si bineinteles orele necesare ! Pentru toti cei care nu au orele necesare si nu au steam, am sa ii rog sa le acumuleze si vor primi o licenta cu cs 1.6 Se acorda saptamanal 1-2 licente ! Cei care aveti deja Steam, pentru binele comunitatii, sper ca nu mai vreti inca unul Cei care doriti licenta Steam, lasati comment cu numele vostru de pe server. Un player se poate inscrie doar o data pe saptamana ! Multa bafta !!!
 2. 3 points
  Buna seara. Inscrierile au luat sfarsit. Topul a fost resetat. Membrii inscrisi : VECTORU Who? SHoTGuN myt@ ACOLO Bianca Marshall aL1n Live TuRcU Im a MF Psycho Harap-Alb. RzrXcyp bgd4paula plaier4P BlooDLusT Cosmin sTyLe'x emanueL CatWoman Trx Armura! STEPHEN G!oKo Onates Asta e lista completa. Pe data de 15 voi posta castigatorii, urmat de un PM cu premiile. Multa bafta !
 3. 2 points
  Nick-ul: Aimer Timpul scurs de la ultimul up : Din 28/01/2019 Am luat up de la Slot la Administrator. Motivul up-ului : Acces la ban, nu suport sa vad codatii cum imi scapa printre degete si tot sa le fac spam cu kick sau slay. Vreau sa nu mai depind de alti admini cu grade mai mari sa ii tot chem pe server sau altele. Accesul deţinut : Administrator Accesul dorit : Moderator ( cred ) - orice cu acces la ban. Raman si administrator cu acces la ban daca ii pana acolo. Orele în care eşti liber pentru a admina(cu aproximaţie): Nu am ore fixe, intru cand intru. Programul meu este flexibil, dar in majoritatea cazurilor, seara ( Dupa ora 18:00 ) Vârsta [ reală ] : 20 Steam ON / OFF: ON
 4. 2 points
  ai un pro de la seful tau ca ai fost un majordom excelent.
 5. 2 points
  Dupa cum spune si titlul, am achizitionat un alt server, in urma problemelor aparute pe krond si care se pare ca nu se mai remediaza. Adresa noului server ( temporar momentan ) este : cs1.globally.ro Va rog sa intrati si sa faceti teste. Orice problema aveti postati aici ca sa putem remedia in cel mai scurt timp.
 6. 2 points
  Grid 2 + 2 DLC 02 days 19 hours 16min https://www.humblebundle.com/store/grid2-spa-bathurst#checkout-section
 7. 2 points
  @Marshall mulțumesc ! T.C. !
 8. 2 points
  Cel mai bun jucator din Romania cu polar sTyLe'x umilit de Oz Scor: 16-4 pentru Oz. Demo: https://www92.zippyshare.com/v/BC2IuPgy/file.html
 9. 1 point
  Nick-ul: K2k Ip-ul: 85.204.98.166 Data si ora: 18 martie 2019. Ora 18:02 Admini care erau pe server: ilsd, emanuel Motivul: no.recoil https://imgur.com/a/9baL8S5 Nu stiu cine mi-a dat ban, dar tipu nu e sanatos...Joc 100% default...Joc de 5 saptamani pe server si acum primesc ban din senin..
 10. 1 point
  Pro. Comportament ok si activitate !
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
  Asteptam un demo din partea adminului care l'a banat.
 14. 1 point
  https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=126383209 Poftim ghid rate-uri de aici mi le-am setat si eu acum 2-3 ani si ma tot contrazic cu ceilalti care pun 101 ca inainte. "But what if you join a server that does have sv_maxupdaterate set to 100+?Like I said, everyone just used to set it to 101 and leave it like that, this is wrong, the correct setting should match your interp otherwise will cause reg problems. The last few CS updates they briefly changed this to maximum 100 but because everyone had 101 in their config, it defaulted to 30 and caused mass spam to steam support asking them why, so because of this they changed the max to 102, just to stop the spam of forum threads to steam support, but really the correct setting you should use is 100, which matches perfectly with ex_interp 0.01" Trebuie setat sv_maxupdaterate la 102, doar ptr ca multi au setata aceasta valoare la 101 si daca srv are sv_maxupdaterate 100 i-l pune automat la 30 si se misca urat. Cu 102 va recunoaste pe cei cu 101 si fiind o valoare mai mica decat 102 ii va lasa sa joace cu 101. Ideal este daca poti sa le seteze rate 100000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 105, si ex_interp 0, automat schimbandu-se in 0.01 dupa ce recunoaste updaterate 100.
 15. 1 point
  Emanuel, mie imi apare meniul, am incercat aseara. Se pare ca sunt aceleasi probleme ca si pe sv principal. La sfarsitul rundelor nu arata mereu statisticile, ca sa pot sa nimeresc un jucator trebuie sa trag putin in stanga lui, daca tin tinta fix pe el nu fac hit. Trebuie sa refacem server.cfg si cateva pluginuri din amx. Ca sugestie, pentru un gameplay lin as propune sa pun plugin cu comanda pe client adica oricine se conecteaza sa ii seteze servarul automat rate, updaterate, cmdrate si interp astfel incat sa nu mao fie diferente intre jucatori unii sa se miste lin iar altii in poze si fixarea pluginului amx_ban deoarece ati observat daca dati amx_ban nume este defapt un kick si trebuie sa ii dati si pe ip separat iar ban-ul pe steamid nu are niciun efect. Pot fixa ca atunci cand se foloseste comanda amx_ban nume sa ia nume+ip+steamid automat sa nu mai fim nevoiti sa facem munca in zadar. Astept acceptul ownerilor si ma apuc de treaba, testam si decidem.
 16. 1 point
  GameGuru Free pe Steam! https://store.steampowered.com/app/266310/GameGuru/
 17. 1 point
  Concursul a luat sfarsit. Castigatorii sunt in lista de mai jos :
 18. 1 point
  sTyle va fi eliminat din concurs.
 19. 1 point
 20. 1 point
 21. 1 point
  6. Al 6-lea s-a sinucis impuscandu-se in cap cand l-a vazut pe @LivE cum joaca CS ?
 22. 1 point
 23. 1 point
  Banul ramane. Esti Man, in concluzie ai ban si pe forum pentru creare conturi multiple. T.C.
 24. 1 point
  Contra unban . Aceasta clasa de ip ar trebui adaugata la blacklist .
 25. 1 point
  Banul ramane + ban pe forum Esti Andreiiii. T.C
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×