Jump to content
Sign in to follow this  
Graves.

Reclamație Admin

Recommended Posts

Graves.    0

Share this post


Link to post
Share on other sites
lit    7

În legătură cu WG-ul nu am idee de ce a ieșit așa, însă asta nu contează pentru că vei merge pe ideea ta indiferent de ce "scuză" am, însă am totuși o întrebare în legătură cu posibilitatea ca un test wg să iasă cu generic cheat fără ca cel care face testul să folosească vreun program/cheat etc, iar în legătură cu demo-ul am rugămintea ca cei care se vor uita la el să folosească sunet/căști etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
KZAY    13

1 invatati sa faceti un demo: mai mult de jumate din demo ma uit pe alti playeri, iar in fazele cu lit nu este nicio urma de wall

2 conform regulamentului scanul wg nu mai este luat in considerare

3 explica-mi ce vezi in neregula in acel scan wg: eu vad doar un fals positive datorita faptului ca are nonsteam, iar acelea au injectoare ptr a tine pasul cu updateurile la servere, nu zice nimic blacklisted ci doar unknown, si eu am o groaza unknown si-s pe steam

 

Edited by KZAY

Share this post


Link to post
Share on other sites
Harap-Alb.    113

Am fost banat pe wCD. De ce?
Raspuns: Exista doua posibilitati: ai prins un IP deja banat sau ai incalcat termenii si conditiile noastre. In cazul in care ai prins un IP banat vei primi unban. Pentru mai multe detalii despre ban te rugam sa faci tichet aici dupa modelul de aici.

Ce este "Generic Cheat Detection"?
Raspuns: Este un set de algoritmi ce sunt folositi pentru a detecta diverse cheat-uri. Din pacate acesti algoritmi nu pot garanta ca nu o sa prinda si malware (gen: virusi), de aceea este important ca in cazul in care este o detectie falsa sa o raportati imediat.

Ce este "Unknown Cheat Name"?
Raspuns: Este cheat cu siguranta, dar nu ii stim numele exact - fie apare cu nume diferit de fiecare data, fie apare cu nume legitim desi fisierul este cheat.

De ce trebuie sa platesc taxa de unban daca am fost banat?!
Raspuns: Aceasta taxa are scopul de despagubire, a Comunitatii WarGods, pentru probleme create prin incalcarea termeniilor si serviciilor aplicatiei, achitand o anumita suma impusa in functie de evaluarea situatiei.

Unde pot vedea preturile pentru taxa de unban?
Raspuns: Preturile le poti vedea dand click aici!

Aplicatia WarGods Cheat Defender ! 

Tin sa precizez ca in acest test  WarGods , este curat , si in demo la fel ! 

T.C ! 

  • Like 1
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×