Nojirimushi 2 Posted February 23, 2018 (edited) Nick-ul:Nojirimushi Varsta: 23 SteamID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198027990478/ IP-ul : 86.120.167.159 Adresa de email : ncs.dan19@gmail.com Link gametracker cu orele : https://www.gametracker.com/server_info/89.44.246.4:27015/top_players/?query=Nojirimushi&Search=Verifica+Ore+Jucate Accesul dorit: Slot-Imunitate Accese detinute in trecut:God Edited February 23, 2018 by Ncs19 Share this post Link to post Share on other sites
UndermaN 57 Posted February 23, 2018 PRO Slot - Imunitate ! E admin vechi aici , nu cred că merita remove pentru câteva greșeli ( sau și-a dorit el asta , nu știu ) , zic că a ajutat destul server-ul , baftă și tura asta încearcă să fii mai atent și să respecți regulamentul ... ! Apropo : e activ , implicat , ajută la prinderea codaților și nu face probleme ! 1 Share this post Link to post Share on other sites
devil 255 Posted February 23, 2018 Mutat la sectiunea corespunzatoare. Ai avut admin, deci era necesara o cerere redobandire. Pro. 1 Share this post Link to post Share on other sites
xTrEmE. 207 Posted February 23, 2018 PRO Moderator, a mai avut acces si te-ai descurcat foarte bine! 1 Share this post Link to post Share on other sites
MysTeriO 13 Posted February 24, 2018 PRO! Merită. 1 Share this post Link to post Share on other sites
GeRRy ;x 30 Posted February 24, 2018 Nu inteleg ce tot va schimbati nick-ul...nu stiu de unde sa va iau. Pune-ti nick-ul pe care il ai in cs si pe forum. Hai sa fie un PRO, poti ajuta sv-ul. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Kimba 15 Posted February 24, 2018 Pro si de la mine , sa descurcat foarte bine cat timp a avut admin 1 Share this post Link to post Share on other sites
Nojirimushi 2 Posted February 24, 2018 2 hours ago, GeRRy ;x said: Nu inteleg ce tot va schimbati nick-ul...nu stiu de unde sa va iau. Pune-ti nick-ul pe care il ai in cs si pe forum. Hai sa fie un PRO, poti ajuta sv-ul. Gerry , stiu ca e ciudat , dar o sa il schimb dupa ce se va inchide acest topic.... Share this post Link to post Share on other sites
devil 255 Posted February 24, 2018 Va fi schimbat oricum, daca alegi sa ramai cu nick’ul pt care ai facut cererea. Nu se mai admit nick’uri diferite pe forum / server. Share this post Link to post Share on other sites
G!oKo 191 Posted February 25, 2018 Cerere Aprobata grad : slot imm Nojirimushi - /locked Share this post Link to post Share on other sites