Jump to content

UndermaN

Members
 • Content count

  892
 • Posts on chatbox

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

UndermaN last won the day on July 1

UndermaN had the most liked content!

Community Reputation

52 Excellent

2 Followers

About UndermaN

 • Rank
  KoS
 • Birthday 01/29/1999

Converted

 • Steam
  http://steamcommunity.com/id/kazimir_p/
 • Gender
  Male
 • Location
  România,Botoșani,Vlădeni-Deal
 • Personal text
  Nu sunt cel mai bun, dar nimeni nu e mai bun ca mine.

Recent Profile Visitors

1,165 profile views
 1. Reclamatie Im a MF Psycho

  Din ce imi aduc eu aminte si nu cred c-am uitat, prima data i-ai dat un gag de 3 minute, apoi dupa 2 minute si-a schimbat nick-ul in ,,de ce am primit gag'' sau ceva de genul, iar dupa tu i-ai spus ca daca-si mai schimba o data nick-ul nu mai joaca, imediat dupa ce i-a expirat gag-ul de 3 minute te-a intrebat ,,bai psiho, spui ca nu mai joc?'' si imediat dupa i-ai dat un gag de 10 minute(tot ce am scris aici se poate observa in ss-urile facute de mine). Imi poti spune de ce ai procedat asa? Ti se pare corect ce-ai facut? Dupa ce ca tot tu l-ai amenintat, el te intreaba frumos de ce il ameninti si imediat dupa ii dai un gag de 10 minute, ca sa demonstrezi in fata tuturor, pe un joc, cat de smecher poti fi daca ai acces. Mai mult tu ai avut comportament de gradinita dupa parerea mea. Jucand de atatia ani pe server si cred ca a contribuit la dezvoltarea lui, vine un admin care joaca de cateva saptamani aici si incepe sa-l ameninte ca nu mai joaca, normal ca s-a simtit nedreptatit si a dat retry. Iti doresc multa bafta, dar nu mai incerca sa te scoti ca oricum nu prea ai dreptate, dovezile sunt pe imgur!
 2. Reclamatie Im a MF Psycho

  Prima data ai spus ca n-ai apucat sa faci demo, acum o dai la intors si spui ca ai demo? M-am uitat si pe demo, dar ce sa vad? Acel player avea deja 9-1 parca si in ultima runda facuse 4/4, nimic suspect, nu? Puteai foarte bine sa folosesti amx_last, pentru a-i lua datele. 1. Injuraturile nu sunt permise pe server, dar nu cumva tu l-ai amenintat primul? Nu puteai sa-i dai doar gag? Nu, pentru ca tu vrei atentie si vrei sa te dai mare smecher ca ai admin, spunand ca il zbori, de parca ai fi o persoana foarte importanta aici si faci doar ce vrei tu. Gandeste-te ca e doar un joc... 2. Andrei si-a schimbat numele o singura data, nicidecum de 3 ori. 3. Ce ai vrut sa demonstrezi cu asta? Oricum daca faceai demo-ul mai lung nu puteai sa-i dai ban, pentru ca ai doar Administrator si n-ai aceasta comanda, deci tot la kick si slay se ajungea. In final, sunt sigur ca Andrei nu avea nicio treaba cu tine daca ii dadeai doar gag, dar tu te-ai gandit sa-l si provoci... Nu spun nicio poveste si o sa te las sa-ti faci treaba cum stii tu, dar nu asa se face treaba asta!
 3. Reclamatie Im a MF Psycho

  Domnule admin, cum sa faci demo daca tu erai la joc? E si normal ca nu poti face demo cand te preocupa doar jocul tau si pe server se distreaza codatii. In plus tu ai inceput cu atacurile la Andrei, amenintandu-l ca-l zbori de pe server daca ai avea acces si dupa au urmat o serie de comenzi pe el, deci asta se numeste abuz dupa parerea mea, fiindca ai profitat de faptul ca ai acces. Si asa ca pe server nu sunt playeri, voi va bateti si joc de ei. Daca ai pierdut un codat nu trebuie sa faci circ pe tema asta, mi s-a intamplat si mie de multe ori, stai calm ca o sa mai ai ocazia sa prinzi si alti codati. Referitor la limbajul lui, da, nu este unul prea bun, dar cred ca si tu ai fi procedat la fel cand ai fi vazut ca este unul cu cod si adminul isi vede de treaba, neavand niciun interes. Acel player a jucat multe runde cu aim, dar cine sa-l vada?
 4. Voturi Noiembrie

  55
 5. Reclamatie Im a MF Psycho

  Nick-ul tau: KGB Data: 19.11.2018 Ora: 17:30 - 18:00 Harta: de_dust2_2x2 Adminul reclamat: Im a MF Psycho Motiv: Exces de comenzi. Dovada: https://imgur.com/a/C9QvdbX N-am nimic personal cu tine si chiar daca nu mai sunt eu prea activ pe server, totusi mi se pare un abuz prea mare de comenzi. Stiu ca nu prea mai sunt playeri pe server si nici admini, dar totusi nu asa se procedeaza, chiar daca si noi am gresit neanuntandu-l pe u@, dar se vedea clar ca are aim, era foarte usor sa-si dea seama... In plus Andrei e jucator vechi aici... Bafta!
 6. Voturi Octombrie

  41
 7. Voturi Iulie

  111
 8. Voturi Iulie

  104
 9. Voturi Iulie

  50
 10. Voturi Iulie

  39
 11. Voturi Iulie

  37
 12. Voturi Iulie

  31
 13. You Suck !! :D

  3. Roger suck
 14. Voturi Iulie

  18
 15. Voturi Iulie

  15
×