Jump to content

Harap-Alb.

Co Owner
 • Content count

  861
 • Posts on chatbox

  751
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Harap-Alb. last won the day on November 16

Harap-Alb. had the most liked content!

Community Reputation

106 Excellent

5 Followers

About Harap-Alb.

Converted

 • Steam
  harapmondialul
 • Gender
  Male
 • Location
  Romania
 • Personal text
  Nu te uita inapoi ,ai mai fost pe acolo!

Recent Profile Visitors

1,677 profile views
 1. La mulți ani @mabatqporumbuDND ! Și tot ce îți dorești sa ții se îndeplinească !
 2. Reclamatie Im a MF Psycho

  Vreți respect ? Când voi nu respectați ? Dacă era așa grav făcea Andreiii reclamația , dar nu a făcut -o pentru ca stim bine uneori ce limbaj are ! Și tocmai ca este un jucător vechi ar trebui sa aibe un limbaj decent ! “Toată lumea e incompententa , sau nu își face treaba , din ce am văzut are și demo , cu ce nu și a făcut treaba ? Ca l a “amenințat pe Andrei ca îl zboară ? Îl zbura cu siguranța pentru limbaj ! Și dacă e ceva nelămurit sa vina Andreiii cu o reclamație ! T.C !
 3. Voturi Noiembrie

  52
 4. Cerere Retragere / Absenta

  Bine ai revenit @G!oKo !
 5. Cerere Unban

  Se poate dacă îl iei din “amx_last “ și nu te uiți atent , nu e prima oară când se întâmpla chestia asta , graba strica treaba ! In caz ca nu ai primit unban ca e posibil sa nu meargă aștept un PM de la tine ! Ai primit unban ! T.C !
 6. Cerere Unban

  Nu te vad in ban list , cu siguranța cineva iar a greșit Ip ul , un admin sa ii scoată ban ul și sa posteze aici , am sa va rog când da ți un ban sa fiți putini mai atenți la Ip ! Mulțumesc !
 7. Cerere Retragere / Absenta

  Bine ai revenit @koG !
 8. Voturi Noiembrie

  44
 9. Cerere UNBAN DONHUAN

  Vad ca nu apari in ban list , cu siguranța a greșit cineva Ip ul , un admin sa ii scoată ban ul și sa posteze aici ! Mulțumesc !
 10. Voturi Noiembrie

  38
 11. Voturi Noiembrie

  33
 12. cerere up iLSD

  Cerere respinsă ! BanList foarte slab , pentru gradul de moderator ! T.C !
 13. Voturi Noiembrie

  27
 14. Voturi Noiembrie

  24
 15. Reclamație Admin

  Am fost banat pe wCD. De ce? Raspuns: Exista doua posibilitati: ai prins un IP deja banat sau ai incalcat termenii si conditiile noastre. In cazul in care ai prins un IP banat vei primi unban. Pentru mai multe detalii despre ban te rugam sa faci tichet aici dupa modelul de aici. Ce este "Generic Cheat Detection"? Raspuns: Este un set de algoritmi ce sunt folositi pentru a detecta diverse cheat-uri. Din pacate acesti algoritmi nu pot garanta ca nu o sa prinda si malware (gen: virusi), de aceea este important ca in cazul in care este o detectie falsa sa o raportati imediat. Ce este "Unknown Cheat Name"? Raspuns: Este cheat cu siguranta, dar nu ii stim numele exact - fie apare cu nume diferit de fiecare data, fie apare cu nume legitim desi fisierul este cheat. De ce trebuie sa platesc taxa de unban daca am fost banat?! Raspuns: Aceasta taxa are scopul de despagubire, a Comunitatii WarGods, pentru probleme create prin incalcarea termeniilor si serviciilor aplicatiei, achitand o anumita suma impusa in functie de evaluarea situatiei. Unde pot vedea preturile pentru taxa de unban? Raspuns: Preturile le poti vedea dand click aici! Aplicatia WarGods Cheat Defender ! Tin sa precizez ca in acest test WarGods , este curat , si in demo la fel ! T.C !
×