Concurs - 300 Jocuri Steam

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/23/2019 in all areas

 1. 5 points
  Meciul mult asteptat de toti adminii acestui server va avea loc in data de 16.02.2018(sambata), cu incepere de la ora 22:00. Datorita numarului de sloturi(14), locurile sunt limitate iar cei ce isi doresc sa faca parte din cele 2 echipe care se vor duela sunt rugati sa posteze in acest topic. Pana acum avem un numar de 9/14jucatori inscrisi, iar un loc este momentan rezervat pentru ownerul acestui srv, asadar mai avem doar 4 locuri disponibile, insa puteti sa va inscrieti deoarece va fii si o lista de asteptare, iar cei de pe aceasta lista vor lua locul celor ce nu mai doresc sa joace sau celor mai slabi care vor fii nevoiti sa renunte pentru a face loc si altora care vor si pot sa joace mai bine. Lista actuala cuprinde urmatoarele nume: 1.Trx 2.Live 3.Vectoru 4.Alin 5.K_ZAY 6.CAT 7.MadC 8.Im A MF Psycho 9. ACOLO 10. Roger ???(inca nu am primit un raspuns). 11.lit 12.Respect 13.ACOLO 14.koG
 2. 4 points
  Am adaugat un plugin nou pentru a facilita adaugarea filmelor la noi pe forum. Plugin’ul functioneaza pe tot forumul, dar va rog sa postati doar la categoria Destindere / Filme. Cum adaug un film? Foarte simplu : Start new topic Puneti numele filmului la Title Adaugati o descriere a filmului Click pe ThreadStarter ( ca in imaginea de mai jos ) Adaugati numele filmului ( va aparea imaginea filmului dupa care click pe Submit Topic )
 3. 3 points
  In acest topic o sa postez o lista cu tot ce e nou si ce va fi adaugat. Social Info Am adaugat un mod care permite afisarea profilelor sociale, gen Facebook, Instagram, Youtube, Steam, etc. Click pe nick`ul vostru sus in dreapta forum`ului, Social Info, iar acolo adaugati link`urile de la profilele voastre. Aveti 4 categorii, verificati fiecare din ele si adaugati link`urile dorite. Enhanced User Info Optiuni noi de afisare profil in orice post, ce includ : Group - Grupa din care faceti parte Post Count - Numarul de post`uri Reputation - Reputatia primita de la utilizatorii forum`ului With Us For - Vechimea pe forum Status - Online / Offline Device - Device`ul folosit la conectarea pe forum Pe masura ce o sa mai adaug functii noi o sa le comunic in acest topic. Stay tunned
 4. 2 points
  Prima faza suspecta cea cu famas cand sta ala pitit in colt si tu tragi deasupra capului primele 10 gloante, se vede cum tinta tremura incercand sa ajunga-n jos la capul inamicului. A doua faza cea cu pistolul cand esti dupa cutie si tragi in jos la cel de la scara 2-3 gloante tot asa tremurand. 3-a faza chiar ultima din al doilea demo, cand il omori cu ultimul glont se duce tinta pe el instant, tu pana atunci avand o viteza de reactie cel mult medie. Norecoil n-ai tras vreo rafala mare ptr a ma pronunta deoarecele aia se vede incepand de la glontul 15 incolo spre sfarsitul incarcatorului prima duzina ducandu-se relativ drept. Sincer si eu ti-as fi dat ban ptr silent.
 5. 2 points
  Nu va fi nevoie de parola, am luat server de War, puteti tine meciul acolo fara nici o problema. @aL1nSBT se va ocupa de el. Cand o sa termine de configurat, o sa’l adaug si pe forum. Orice problema, sau pentru admine, luati legatura cu el.
 6. 2 points
  @Vectoru Pai ori e classic ori ajunge cu cine stie ce mod-uri? @hiddeN.# La fel, ori e classic ori deathmatch? Eu as propune sa se scoata aia sa treci prin jucator mi se pare prea fake, copilaresc pentru un server classic.
 7. 2 points
  Pro, bazat pe celelalte două păreri. Fiecare merită o șansă (sau a doua, sau poate și a treia..:D). Baftă!
 8. 2 points
  Nick : @TornaDo Grad vechi : Moderator Grad nou : God Motiv : Activitate
 9. 2 points
  Contra. Nu ai destule ore pe server. Plus de asta, moderator e cam mult...
 10. 2 points
  @Marshall, te rog sa nu’ti mai dai reply la propria cerere. Legat de acces, trebuie sa incepi de jos ca toata lumea. Cu timpul vine si upgrade’ul, dupa ce te faci cunoscuta.
 11. 2 points
  Moderator fără ore e puțin cam improbabil, însă sunt Pro administrator, așa poți să le iei IP-ul, să le dai slay, kick, etc, mai pe scurt îi vei îndepărta.
 12. 2 points
  Nick : Trx Grad vechi : Gods Grad nou : Adminisrator Motivul : La cererea lui.
 13. 2 points
  Videos Aveti posibilitatea de a adauga videoclipuri de pe YouTube. Il gasiti in meniu, Videos. Click pe el si va explic aici cum sa adaugati un video. Add Video Category ( selectati categoria, Music in cazul nostru - Continue ) Name ( puneti numele complet al melodiei, dar fara texte extra ca : Lyric video, HD video, etc ) Media URL ( link`ul videoclipului pe care vreti sa`l adaugati ) Submit Nu modificati alte valori, totul pe default. Doar descriere daca vreti, puteti adauga. Nu adaugati inca odata link`ul videoclipului la Descriptie ! La fiecare videoclip puteti da Rating si lasa comment.
 14. 2 points
  Blur effect la Logo Aranjare Sub Forumuri pe 3 coloane
 15. 1 point
  Dragul meu, nu te aprinde. Da, am fost afk . La 3 min. dupa ce am intrat pe server ajunsese nevasta acasa de la cumparaturi. Nu o puteam lasa cu bagajele in mana si eu sa ma joc. Am peste 30 de ani (mosneag pentru unii dintre voi). Dar sa revenim la subiect. Niciodata nu am fugit de responsabilitate pe forum/server. Tot timpul am raspuns promt. Dar in cazul tau lipseste elementul cel mai important care este scris si in regulament : DEMO. Eu ma opresc aici.
 16. 1 point
  Salut, adaugati va rog plugin-ul no team flash.. M_am saturat sau iau zilnic flash de la buti si sa imi strice jocu!!
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
  Contra . Nu ai orele necesare . Banuiesc ca le vei face , iar atunci vei veni cu o cerere noua . Vad ca esti steam on , iar sansele sa iei acces sunt destul de mari in cazul asta . Momentan mai asteapta putin .
 20. 1 point
  Zbor*:))))))) Ai vrea , dar nu poti sa vorbești codificat. Imi doresc ca numele lui trx sa fie trxy.
 21. 1 point
 22. 1 point
  Contra.... n ai ore....
 23. 1 point
  contra... not enough hours played on server
 24. 1 point
 25. 1 point
  Server List Am adaugat un script pentru statistici servere aici pe forum. De acum va puteti conecta la server direct de pe forum, daca faceti click pe textul : cs.globally.ro / mix.globally.ro Scriptul este localizat sub Chat. Script GameTracker Un alt script mai avansat il puteti gasi in Meniu, daca faceti click pe Server List sau accesand pagina gt.globally.ro. Cei care doresc sa adauge servere de Counter-Strike o pot face acolo.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×