Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Fey - Comiéndome tus Besos

  Nacimos marcados por nuestro destino Todo estaba escrito desde el principio Ay amor, amor del bueno
 3. Voturi Noiembrie

  60
 4. Voturi Noiembrie

  59
 5. BanList Arsenieboca

  nume : 2PAC - 86.124.231.164 (VALVE_0:4:115199863) motiv : aim wall banat : ArsenieBoca
 6. @mabatqporumbuDND La Multi Ani, domnule! Sa fii sanatos si fericit. Si cine stie....poate ne mai intalnim la un cs
 7. Voturi Noiembrie

  58
 8. Voturi Noiembrie

  57
 9. Yesterday
 10. La mulți ani @mabatqporumbuDND ! Și tot ce îți dorești sa ții se îndeplinească !
 11. BanList Arsenieboca

  nume : ArMaG3D0N - 109.102.202.3 (STEAM_0:0:189098611) motiv : wall banat : ArsenieBoca
 12. Reclamatie Im a MF Psycho

  Vreți respect ? Când voi nu respectați ? Dacă era așa grav făcea Andreiii reclamația , dar nu a făcut -o pentru ca stim bine uneori ce limbaj are ! Și tocmai ca este un jucător vechi ar trebui sa aibe un limbaj decent ! “Toată lumea e incompententa , sau nu își face treaba , din ce am văzut are și demo , cu ce nu și a făcut treaba ? Ca l a “amenințat pe Andrei ca îl zboară ? Îl zbura cu siguranța pentru limbaj ! Și dacă e ceva nelămurit sa vina Andreiii cu o reclamație ! T.C !
 13. Reclamatie Im a MF Psycho

  Pentru toate cele spuse mai sus gasesti raspunsul in al 2-lea topic postat de mine,apropo aici gasesti link-ul care o sa iti demonstreze ca nu am cateva saptamani pe server https://www.gametracker.com/player/Im a MF Psycho/89.44.246.4:27015/
 14. Reclamatie Im a MF Psycho

  Pana la urma tu esti avocatul lui Andreiii sau ce? Ca nu prea am inteles. Daca avea de facut reclamatie, intra el pe forum si facea, nu tu. Andreiii se intrece prea tare cand joaca si nici limbajul nu’l ajuta, deci nu o mai fa pe avocatul pt el.
 15. Reclamatie Im a MF Psycho

  Din ce imi aduc eu aminte si nu cred c-am uitat, prima data i-ai dat un gag de 3 minute, apoi dupa 2 minute si-a schimbat nick-ul in ,,de ce am primit gag'' sau ceva de genul, iar dupa tu i-ai spus ca daca-si mai schimba o data nick-ul nu mai joaca, imediat dupa ce i-a expirat gag-ul de 3 minute te-a intrebat ,,bai psiho, spui ca nu mai joc?'' si imediat dupa i-ai dat un gag de 10 minute(tot ce am scris aici se poate observa in ss-urile facute de mine). Imi poti spune de ce ai procedat asa? Ti se pare corect ce-ai facut? Dupa ce ca tot tu l-ai amenintat, el te intreaba frumos de ce il ameninti si imediat dupa ii dai un gag de 10 minute, ca sa demonstrezi in fata tuturor, pe un joc, cat de smecher poti fi daca ai acces. Mai mult tu ai avut comportament de gradinita dupa parerea mea. Jucand de atatia ani pe server si cred ca a contribuit la dezvoltarea lui, vine un admin care joaca de cateva saptamani aici si incepe sa-l ameninte ca nu mai joaca, normal ca s-a simtit nedreptatit si a dat retry. Iti doresc multa bafta, dar nu mai incerca sa te scoti ca oricum nu prea ai dreptate, dovezile sunt pe imgur!
 16. Reclamatie Im a MF Psycho

  In demo-ul postat anterior nu se vede dovada ca si cum ar avea cod. Andrei trebuia sa-si ia gagul bine meritat si sa nu dea retry de 10 ori si sa inceapa cu un comportament de gradinita.
 17. BanList Arsenieboca

  nume : NetVisao - 148.63.146.178 (STEAM_0:0:210999485) motiv : aim wall banat : ArsenieBoca
 18. Reclamatie Im a MF Psycho

  Prima data ai spus ca n-ai apucat sa faci demo, acum o dai la intors si spui ca ai demo? M-am uitat si pe demo, dar ce sa vad? Acel player avea deja 9-1 parca si in ultima runda facuse 4/4, nimic suspect, nu? Puteai foarte bine sa folosesti amx_last, pentru a-i lua datele. 1. Injuraturile nu sunt permise pe server, dar nu cumva tu l-ai amenintat primul? Nu puteai sa-i dai doar gag? Nu, pentru ca tu vrei atentie si vrei sa te dai mare smecher ca ai admin, spunand ca il zbori, de parca ai fi o persoana foarte importanta aici si faci doar ce vrei tu. Gandeste-te ca e doar un joc... 2. Andrei si-a schimbat numele o singura data, nicidecum de 3 ori. 3. Ce ai vrut sa demonstrezi cu asta? Oricum daca faceai demo-ul mai lung nu puteai sa-i dai ban, pentru ca ai doar Administrator si n-ai aceasta comanda, deci tot la kick si slay se ajungea. In final, sunt sigur ca Andrei nu avea nicio treaba cu tine daca ii dadeai doar gag, dar tu te-ai gandit sa-l si provoci... Nu spun nicio poveste si o sa te las sa-ti faci treaba cum stii tu, dar nu asa se face treaba asta!
 19. Reclamatie Im a MF Psycho

  Eram spectator,am demo si dovezile necesare sa iti demonstrez tot contrariul. + Art. 13 - Nu sunt admise înjurăturile pe server (inclusiv prescurtările). Se pedepsește cu: gag de 3 minute prima oara, gag 5 minute a doua oara si ban 60 minute a treia oara. Retry după gag se pedepseşte cu ban 120 minute. Art. 6 - Schimbarea nick-ului nu este permisă de mai mult de 3 ori în aceeași rundă. Art. 18 - Cei care au cod evident(de exemplu speed sau 4 head-uri intr-o secunda) se pot bana fară a se face demo dacă pe server este un owner/co-owner sau 2 Gods daca acestia sunt de acord. Data viitoare nu mai veni cu povesti la mine si lasa-ma sa-mi fac treaba cum stiu eu. ursu.dem Daca te uiti atent in ultima poza o sa vezi de cand am inceput sa-i fac demo.
 20. Reclamatie Im a MF Psycho

  Domnule admin, cum sa faci demo daca tu erai la joc? E si normal ca nu poti face demo cand te preocupa doar jocul tau si pe server se distreaza codatii. In plus tu ai inceput cu atacurile la Andrei, amenintandu-l ca-l zbori de pe server daca ai avea acces si dupa au urmat o serie de comenzi pe el, deci asta se numeste abuz dupa parerea mea, fiindca ai profitat de faptul ca ai acces. Si asa ca pe server nu sunt playeri, voi va bateti si joc de ei. Daca ai pierdut un codat nu trebuie sa faci circ pe tema asta, mi s-a intamplat si mie de multe ori, stai calm ca o sa mai ai ocazia sa prinzi si alti codati. Referitor la limbajul lui, da, nu este unul prea bun, dar cred ca si tu ai fi procedat la fel cand ai fi vazut ca este unul cu cod si adminul isi vede de treaba, neavand niciun interes. Acel player a jucat multe runde cu aim, dar cine sa-l vada?
 21. Banlist Im a MF Psycho

  Nick-ul/Ip/Steam ID: Neo - 109.102.200.142 (VALVE_0:4:332022378) Motivul: Neprezentare SS/ Banuit de : aim + demo Banat De Adminu : usp.junior
 22. Reclamatie Im a MF Psycho

  Inainte de a bana un player trebuie sa-i faci un demo,pentru a demonstra vinovatia,eu nu am apucat sa fac niciun demo din cauza voastra. In legatura cu playerul Andrei,daca aveam grad mai mare era banat,nu ma intereseaza cat timp a jucat pe server cat timp nu are un comportament ok. Va las pe voi sa va dati cu parerea,ce ati face in locul meu.
 23. Voturi Noiembrie

  55
 24. Reclamatie Im a MF Psycho

  Nick-ul tau: KGB Data: 19.11.2018 Ora: 17:30 - 18:00 Harta: de_dust2_2x2 Adminul reclamat: Im a MF Psycho Motiv: Exces de comenzi. Dovada: https://imgur.com/a/C9QvdbX N-am nimic personal cu tine si chiar daca nu mai sunt eu prea activ pe server, totusi mi se pare un abuz prea mare de comenzi. Stiu ca nu prea mai sunt playeri pe server si nici admini, dar totusi nu asa se procedeaza, chiar daca si noi am gresit neanuntandu-l pe u@, dar se vedea clar ca are aim, era foarte usor sa-si dea seama... In plus Andrei e jucator vechi aici... Bafta!
 1. Load more activity
×